Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Loma Idrojärvellä

Kirjoittaja: ellunaaa
Kohdemaa: Italia
Kohde: Idrojärvi Pohjois-Italiassa
Kirjoitettu: 23.4.2009
Lukijoita: 7011

Olin viime kesänä lomalla Pohjois-Italiassa Idrojärvellä. Idrojärvi sijaitsee lähellä Gardajärveä ja läheltä löytyvät myös mm. Milano, Bergamo, Verona sekä Venetsia.

Idrojärvellä voi ennen kaikkea harrastaa monenlaisia vesilajeja, kuten leijasurffausta, purjehdusta ja surffausta. Tuulet ei Idrojärvellä ole kovin isoja, joten sopii ihan alottelijoillekin. Itekin ekaa kertaa kokeilin noita ja otin muutaman tunnin opetusta, oli tosi hauskaa. Idrojärvellä voi myös harrastaa vaellusta vuoristossa, kiipeilyä, vuokrata auto ja käydä ajeluilla ym ym. On siis tosi paljon mitä voi tehdä, ei käy aika pitkäksi.

Jos ei huvita nuo liikunnalliset lajit, voi myös tutustuu erilaisiin linnoituksiin, kuten Rocca d'Anfoon, museoihin sekä kirkkoihin.

Ihmiset olivat tosi ystävällisiä ja avuliaita. Ja sää oli mitä mainioin, oli sopivan lämmintä ja aurinkoista.

Tuolla tosiaan voi ottaa ihan iisisti ja lomailla rauhassa, oli hiljaista ja liikennettä ei ollut juuri lainkaan. Ja maisemat oli upeat!

Lisäksi jos haluaa loistavaa ruokaa, erityisesti kalaa, kannattaa mennä ravintola Terrazzaan, joka sijaitsee Idrossa Tre Capitellissa. Tosi loistavaa ruokaa, paikka oli siisti ja kiva ja ennen kaikkea halpa!

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!

Tähän matkakertomukseen ei ole liitetty kuvia.

Kommentit

merja - 23.4.2009
Hei!
Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta kohteelta! Miten sinne pääsee?
Terveisin Merja

merja - 23.4.2009
Tarkoitin siis, että mikä on kätevä tapa matkustaa sinne?
Terv. Merja edelleen

ellunaaa - 27.4.2009
Moro!

Me vuokrattiin auto. Lennettiin ensiksi Tampereelta Bergamoon Ryanairilla ja sieltä sitten autolla. Tuonne Idrojärvelle kulki myös jotain busseja, mutta auto lienee kätevin.

Sinne vaan lomaileen :)

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0040459632873535|1696152727.1019|1696152727.0978