Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
Matkailijat.net » Halvat lennot

Halvat Lennot


Lentohaku on toteutettu yhdessä yhteistyökumppanimme Supersaver.fin kanssa. Supersaver.fi on erikoistunut halpojen lentojen tarjoamiseen netissä. Voit hakea yhdellä haulla sopivaa lentoa usean lentoyhtiön valikoimasta - näin säästät pidemmällä matkalla jopa satoja euroja. Kirjoita lentohakuun lähtökaupunki, jonka jälkeen voit valita haluamasi lentokentän. Kohdekaupungin valinta toimii samalla tavalla.

Monet lentomatkat keventävät huomattavasti kukkaroa, mutta matkailunkaan ei tarvitse olla kallista. Löydät halvimmat lennot netistä, sillä tällöin automaattinen varausjärjestelmä hoitaa tilauksesi.

Varaa halvat lennot näiden sivujen kautta, niin säästät huomattavasti matkakuluissasi. Tälle sivulle on koottu halvimmat lentohakukoneet, joiden kautta voit hakea edulliset lennot ympäri maailman. Varaa ennen kuin joku muu vie paikkasi ja säästä rahaa!

Hintavertailu lentohakukoneilla

Kannattaa vertailla hintoja nettimatkatoimistojen lentohakukoneilla, jolloin löydät halvat lennot useamman sadan lentoyhtiön joukosta. Nettimatkatoimistojen hintavertailussa näet hintavertailun edullisuuden mukaan järjestyksessä.

Seat24

Seat24 on nettimatkatoimisto, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaalle aina edullisin vaihtoehto, joten löydät heiltä helposti halvat lennot ja muut matkat. Voit varata myös autot ja hotellit Seat24-nettimatkatoimiston kautta.

SuperSaver

Varaa takuulla halvimmat lennot käyttämällä Supersaverin hakukonetta. SuperSaver etsii useiden eri lentoyhtiöiden tarjonnasta halvat lennot yhdelle sivulle, jossa voit vertailla hintoja ja löytää halvimman matkan. SuperSaver on suomalainen nettimatkatoimisto, jonka tarjonta kattaa noin 8500 eri matkakohdetta ympäri maailman.

Kuinka löytää halvimmat?

Lentojen hintaan vaikuttaa huomattavasti monet tekijät, joten pohdi, millaisista mukavuuksista olet valmis tinkimään. Keskeisiä hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat ajankohta, tarjoilu, lentoyhtiö, välilaskujen määrä ja varausaika.

  • Matkan ajankohta vaikuttaa huomattavasti hintaan. Mikäli aikataulusi joustaa, niin tarkastele useita mahdollisia eri päiviä matkailla, jolloin löydät halvat lennot todennäköisemmin edullisemmin.
  • Tarjoilu vaikuttaa lentojen hintoihin. Jos et tarvitse erikseen ostettavaa lounasta, niin älä osta laatuun nähden kallista lounasta, vaan syö jo ennen lentokentälle saapumista.
  • Lentoyhtiön laatu vaikuttaa hintaan. Jos olet valmis tinkimään mukavista matkatiloista, niin valitse huonompi lentoyhtiö. Kannattaa myös tarkastella halpalentoyhtiöiden lentoja, jolloin löydät varmasti edulliset ja halvat lennot mihin tahansa maailmalla oletkaan matkustamassa.
  • Suorat lennot matkakohteeseesi on usein hieman kalliimpia kuin välilaskulliset. Välilaskujen määrä pienentää usein lentojen hintoja ja matkustat edullisemmin valitsemalla lennot välilaskulla.
  • Varausaika on keskeinen hintatekijä, sillä usein matkoilla on perushinnat, jotka muuttuvat ajan mukaan. Moni lentoyhtiö tarjoaa lentoja halvemmalla parikin viikkoa ennen matkaa, kunnes hinnat taas kallistuvat muutama päivä ennen matkaa, sillä usein näitä lentoja ostavilla on pakottava tarve päästä matkustamaan.

Edullinen lento & matka netistä

Tiesitkö, että selviävät halvimmalla, kun varaat edulliset lennot netistä? Tällöin matkatoimistot säästävät henkilöstökuluissaan, joten he voivat tarjota sinulle lentoliput halvemmalla. Kannattaa lentojen lisäksi varata myös halvat hotellit netistä lentojen varaamisen jälkeen. Mikäli haet pakettimatkaa, niin voit katsoa myös tuoreimmat äkkilähdöt.

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.00098204612731934|1716419074.7094|1716419074.7084