Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Rooma - majoituksesta keskustan ulkopuolella

Kirjoittaja: rian
Kohdemaa: Italia
Kohde: Rooma
Kirjoitettu: 31.8.2008
Lukijoita: 8860

kirjoita tähän matkakertomuksesi

Rooma - upea paikka!!!

Olimme parisen vuotta sitten Roomassa lokakuussa, joka oli ajan kohtana erittäin hyvä, sillä lämmintä oli vielä reilut 20 astetta ja aurinko paistoi koko viikon pilvettömältä taivaalta! Toki jonoja riitti turistipaikkoihin, mutta varmasti vähemmän kuin kesäkuukausina ja esim. Colosseumin jonot sai ohitettua menemällä ulkona mainostavien oppaitten mukaan - hinta oli vain aavistuksen enemmän kuin lippuluukulta ostettuna ja opastus oli englanninkielinen, mutta jonottamisen vaivasta kannattaa vähän maksaa, jotta ehtii ihastella enemmän ihastuttavaa Roomaa. Paljon mainostettujen taskuvarkaiden suhteen Rooma on vain yksi suurkaupunki muiden joukossa - järki päässä ja luottokortit & rahat piilotettuina eri taskuihin ei tarvitse olla huolissaan rahapussin katoamisesta.

Keskustassa on toki useimmat nähtävyydet, mutta myös meteliä yötä myöten. Varasimme majoituksen läheltä EURia hotelli Mancini Parkista, jota todella suosittelen. Metroasemalle joutui menemään bussilla muutaman pysäkin välin, mutta hotelli oli todellinen keidas - sopivan pieni, siisti ja henkilökunta palvelualtista! Ja yöt olivat uskomattoman hiljaisia, sillä ympärillä on pääasiassa omakotitaloasutusta ja pieni jalkapallokentta. Lähtiessämme saimme aamupalan ja kuljetuksen lentokentälle yksityiskyydillä upeasti järjestettynä aamuyöllä. Jos haluaa pientä seikkailua ja tutustua paikallisten elämään, mutta silti pitää suhteellisen laadukkaasta majoituksesta, kannattaa harkita Mancini Park - hotellia.

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!

Tähän matkakertomukseen ei ole liitetty kuvia.

Kommentit

mapy - 31.8.2008
Tervetuloa matkailijoihin Rian :)

Lokakuu on ilmeisesti hyvä aika lähteä tutkimaan juuri historiallisia kohteita, kuten kirjoitit. Hyvä vinkki varmasti monille matkailijoille ;)

Mitä kautta varasitte hotellinne? vai oliko kyseessä pakettimatka?

rian - 1.9.2008
Kaupunkilomat varailemme yleensä itse netistä suoraan hotelleista - emmekä ole koskaan pettyneet. Aina toki pitää valmistautua yllätyksiin, mutta kyllä hotelliluokituksista ja nettisivuista on saanut oikeansuuntaisen mielikuvan. Ja matkailussa pitää aina olla pientä seikkailun makua!!

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0031490325927734|1713782289.4073|1713782289.4042