Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

3 viikkoa Italian Cattolicassa- kesäkuu 2007

Kirjoittaja: sade
Kohdemaa: Italia
Kohde: Cattolica
Kirjoitettu: 13.1.2008
Lukijoita: 12951

Lähdin äispäni kanssa Italiaan kesäkuussa 2007. Matkan varasimme Aurinkomatkoilta. Matkamme kesti kolme viikkoa ja aika kului leppoisasti. Asustelimme Du Parc-nimisessä hostellissa, joka oli mielestäni viihtyisä ja henkilökunta mukava. Ruoan valmistimme itse huoneessamme. Lähellä oli muutama ruokakauppa (hintataso lähes sama kuin Suomessa). Ulkona kävimme syömässä vain pariin otteeseen. Yksi ravintola, Roma, sijaitsi ihan keskusaukion tuntumassa. Hinnat olivat vähän korkeamman puoleiset eikä ruokakaan niin herkkua ollut. Mutta vähän syrjemmässä sijaitsevissa ravintoloissa vatsan saa täyteen pienemmälläkin rahamäärällä.

Cattolican keskusaukio pursuaa kauniita suihkulähteitä. Ranta on pitkä ja sieltä saa vuokrata aurinkotuolipaikkoja, lisäksi löytyy vielä kaksi pientä ilmaista ranta-aluettakin. Cattolicasta on myös hyvät bussiyhteydet viereisiin kaupunkeihin Riminiin, Riccioneen ja Pesaroon. Minijunalla taas pääsee sutjakkaasti pieneen kalastajakylään, Cabicce Mareen, joka sijaitsee vain kävelymatkan päässä Cattolicasta.(Voihan sinne tetysti myös kävellä, jos vaan huvittaa..)

Cattolica on ns. kesäkaupunki, johon italialaiset lomailijat kerääntyvät. Paikallisiin asukkeihin ei siellä niin kauheasti törmääkään. Iltaelämä on vilkasta ja nuorisoa sieltä löytyy paljon. Cattolica on myös sopiva lomapaikka lapsiperheille, sillä siellä kyllä löytyy puuhaa perheen pienimmille. Ja maastokin on sopivan tasaista taapertaa pienille jalkosille ja miksei vähän isommillekin..

Suosittelen! =)

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!

Tähän matkakertomukseen ei ole liitetty kuvia.

Kommentit

mapy - 18.1.2008
Hyvä hyvä, kertomusta pukkaa :) Vois tosiaan joskus kokeilla italiaakin :)

kirsikka - 20.1.2008
kyllä sinne italiaan täytyy joskus päästä :)

toottis - 11.5.2008
Sen verran tarkennan, että Cattolica EI OLE mikään nuorisomesta tahi bailupaikka!

Tanssipaikkoja yms. toki löytyy, mutta kyllä elokuussa -05 paikkaa kansoittivat perheet ja eläkeläiset. Toki perheiden mukana heilui myös nuorisoa, mutta jos oikeasti etsii baarimeininkiä, niin Cattolicasta sitä ei kyllä kummemmin löydä.

Iltaelämä Cattolicassa on perusitalomeinikiä eli tepastelua muutamilla pääkaduilla ja kahviloissa yms. istuskelua :D Porukkaa toki on liikkeellä paljon, mutta mistään bailamisesta ei tosiaan ole kyse.

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.003026008605957|1696163292.289|1696163292.286