Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Kaksi yötä Roomassa

Kirjoittaja: maucca
Kohdemaa: Italia
Kohde: Rooma
Kirjoitettu: 5.11.2008
Lukijoita: 9563

kirjoita tähän matkakertomuksesi

Ajelin 27.10 Pisasta junalla Roomaan illansuussa ilman minkäänlaista tietoa hotellista. Ystävällisesti minut ohjattiin kohti Termini-asemaa, jonka ympäristöstä piti löytyä tähden tai parin hotelleja. Ja löytyihän sieltä kolmannella yrittämällä Hotelli Patria (Via Torino 36-37/www.hotelpatria.it) 60 euroa yö. Hotellin vieressä oli metroasema (Repubblica), josta yksi asemanväli Termini-asemalle, joten se muutama sata metriä oli nopeampi kävellä kuin ravata metron portaissa edestakaisin.

Aikaa oli vain yksi ilta ja yksi päivä, joten illan vietin lähinurkilla ravintoloissa ja seuraavan päivän istuin punaisessa kiertoajelubussissa (16€/24h) nähdäkseni mahdollisimman monta kohdetta - edes bussista. Vatikaanissakin hyppäsin ulos, mutta sateen taas uhatessa hakeuduin uudestaan bussin alakertaan, josta ei todellakaan nähnyt muuta kuin Rooman iltapäiväruuhkan. Loppuillan satoi ja ukkosti rajusti, joten sekin kului lähinurkilla ruuan ja juoman kanssa. Aamulla revin laukkuni Termini-asemalle, josta lähti Terravision-bussi Ciampino-kentälle (8€). Olin edellisenä iltana yrittänyt selvittää vaihtoehdot kenttäkuljetuksiin, mutta eivät muka olleet tietoisia muista vaihtoehdoista vaikka niitä kentälle päästyäni näkyi olevankin. On vitosen bussi keskustaan ja 1.50€ bussi lähimmälle metron päättärille, josta eurolla keskustaan. Kyllä EasyJet oli halpa lentää, mutta maakuljetuksista maksat sitten ellet ole selvillä.

No, pakkohan sinne on päästä takaisin.

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!

Tähän matkakertomukseen ei ole liitetty kuvia.

Kommentit

mapy - 6.11.2008
Onpa ollut monimutkainen matka :D Kiva, että muistat kulkuneuvojen matkustushintoja, varmasti apua monille Rooman matkaa suunnitteleville.

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0031940937042236|1716777018.0989|1716777018.0958