Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
10.12.2009

Finnmatkat aloitti talven 2010-2011 suosittujen lomakohteiden myynnin

Finnmatkat aloitti talven 2010-2011 suosittujen lomakohteiden myynnin

Tämän talven rantalomat alkavat olemaan varattuja, mutta vielä voi joihinkin matkakohteisiin ottaa äkkilähdöt. Finnmatkojen tulevia äkkilähtöjä on joulukuuksi vielä Teneriffalle, Miamiin, Lanzarotelle, Thaimaaseen, Hurghadaan ja Gran Canarialle. Äkkilähdöillä matkailu on halpaa, mutta matkan päivämäärät ja jäljellä olevat hotellihuoneet voivat olla kovin rajoittuneita.

Finnmatkat kertoikin tänään uutiskirjeessään, että osa suosituista talvilomakohteista on tullut myyntiin. Kyseiset lomakohteet ovat sellaisia, jotka on usein varattu nopeasti myyntiintulonsa jälkeen. Erityisesti kannattaa olla nopea, mikäli matkan ajankohta sijoittuu suosituimpiin loma-aikoihin.

Myyntiin tulleita matkakohteita ovat:

Thaimaa

Thaimaan matkoista myyntiin ovat tulleet kaksi suosituinta lomakohdetta Thaimaassa: Phuket & Krabi. Näissä kohteissa aurinko paistaa lähes takuuvarmasti talvella, joten kannattaa varata oma hotelli nopeasti. Suosittuja hotelleja ovat olleet Blue Village Exotic Merlin Beach, Blue Star Club Centara Kata Beach, Blue Couples Cape Sienna, Blue Village Exotic Chada Beach Resor & Spa sekä Krabi Thai Village.

Egypti

Egyptin matkoista varattavaksi ovat tulleet suositut Hurghada ja Sharm el Sheikh. Egyptissä matkailijoita viihdyttävät nähtävyydet, kuten pyramidit ja sfinksit, sekä hyvät rantalomailu mahdollisuudet. Egypti sopii myös hyvin sukelluksesta nauttivan matkakohteeksi. Hurghadan ja Sharm el Sheikhin matkojen hotelleiksi voi varata seuraavia: Blue Village Exotic Aquamarine, Blue Star Saraya Suites, Blue Couples Iberotel Lido ja Blue Star Club Mirabel Club.

Kanariansaaret

Kanariansaaret ovat olleet jo pitkään suosittu talvilomakohde suomalaisten keskuudessa, ja vieläkin se jaksaa kamppailla suosituimman matkakohteen tittelistä Thaimaan kiriessä ohitse. Kanariansaarilla on ympäri vuoden sopivan lämmintä, mutta ei yleensä tuskaisen kuumaa. Kanariansaaren lomista ainakin Teneriffa ja Gran Canaria ovat tulleet myyntiin. Suosittuja hotelleja ovat esimerkiksi Blue Star Club Marylanza, Blue Star Club Pargue Christobal, Blue Village Playa Feliz ja Blue Star Club Dunas Maspalomas.

Kap Verde

Kap Verde on rauhaarakastavan matkakohde, jolla on pitkiä auringonpaisteisia hiekkarantoja. Talven  Kap Verde -matkat järjestetään Salin ja Boavistan saarille, joilla ei pilviä näy käytännössä ikinä. Boavistan suosituin hotelli lienee Blue Village Exotic Riu Karamboa siinä, missä Salin suosituimpia hotelleja ovat Blue Star Belorizonte ja Blue Inclusive Riu Funana.

Matkajuttuja maasta: --- valitse ---

Matkajutut --- valitse --- »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2022 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0047340393066406|1669997403.4899|1669997403.4852