Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
20.6.2010

Matkailijat.net uudistui 20.6.2010

Matkailijat.net uudistui 20.6.2010

Matkailijat.net on noussut suosituksi matkailusivuksi erityisesti matkakertomuksien osalta. Vanhassa muodossaan sivusto toimi noin 2,5 vuotta, joten oli aika hieman uudistaa ja päivittää sivua. Koko sivusto päivitettiin viime yön aikana, jotta käyttökatkos koskisi vain satunnaisia yöllisiä surffaajia.

Käytännössä koko sivusto uudistui, mutta osa alasivuista enemmän kuin toiset. Keskustelualueelle on tehty uusi aihe, jossa voit antaa palautetta muutoksista. Keskusteluun pääset seuraavasta linkistä: Matkailijat.net uudistui 20.6.2010 - Anna risuja ja ruusuja tässä viestiketjussa

Eniten muuttuneet alueet ovat:

Ulkoasu

Ulkoasu muuttui kokonaan, mutta uudessakin sivustossa pyrittiin säilyttämään samoja värejä kuin aiemmassa, jotta palvelu tuntuisi edelleen täysin samalta. Suurin ja keskeisin muutos ulkoasussa lienee kirjautumislomakkeen ja kirjautuneen käyttäjän linkkien sijoittaminen sivun ylälaitaan.

Profiilit ja profiilikuva

"Profiili"-sivut uudistuivat kokonaan. Nykyään profiilisivullasi näytetään profiilikuvasi ja antamasi tiedot. Tietojen alla näytetään kirjoittamasi matkakertomukset, matkakuvat, kommentit ja keskusteluviestit. Eri tiedot näytetään omilla välilehdillään. Käyttäjät voivat nyt liittää itselleen profiilikuvan kohdasta "Muokkaa tietoja". "Profiili"-sivuasi voit käyttää vaikka omana kotisivunasi ja ilmoittaa sen ystävillesi. "Profiili"-sivusi osoite on http://www.matkailijat.net/tunnus/*tähän tulee nimimerkkisi*.

Äkkilähdöt

Äkkilähdöt-sivulle näit ennen 20 tuoreinta äkkilähtöä. Nykyään näet kaikki mahdolliset äkkilähdöt, joista näytetään aina kymmenen omalla välilehdellään. Voit selata tuoreimpien äkkilähtöjen välilehtiä klikkaamalla nuolia tai sivunumeroa. Lisäksi voit rajata äkkilähtöjä matkan pituuden ja ensimmäisen lähtöpäivän mukaan. Äkkilähtöjä haetaan tällä hetkellä Finnmatkoilta, Arealta, Hispanialta ja STS-Alppimatkoilta, mutta listaukseen on tulossa mukaan muitakin matkatoimistoja. Niin ikään äkkilähtöjä voi katsella esimerkiksi matkakohteen mukaan, joten voit katsoa vaikka "kaikki äkkilähdöt Kreikka".

Äkkilähdöt hakukone

Matkakertomusten ja matkakuvien hallinta

Matkakertomuksien lisääminen on muuttunut. Nyt matkakertomuksia kirjoitetaan erilaisella editorilla, joka toimii paremmin useammassa selaimessa kuin vanha editori. Lisäksi matkakuvat lisätään nykyään samalla sivulla, jolla muokkaat matkakertomusta. Kuvan lisääminen ei vaadi sivun uudelleen lataamista, vaan pysyt koko ajan matkakertomuksen muokkaustilassa, vaikka lisäisit matkakuvia.

Voit antaa palautetta muutoksista keskustelualueelle luodussa viestiketjussa: Matkailijat.net uudistui - Anna palautetta!

Matkajuttuja maasta: --- valitse ---

Matkajutut --- valitse --- »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0044498443603516|1702025507.7748|1702025507.7704