Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
12.6.2014 - Suomi

Turun saaristo - Rentoudu saariston helmassa

Turun saaristo - Rentoudu saariston helmassa

Turun saaristo tarjoaa upean ympäristön rentouttavalle lomalle historiallisen kulttuurikaupungin välittömässä läheisyydessä. Voit nauttia raikkaasta saaristoilmasta ja ainutlaatuisesta luonnosta lukemattomilla tavoilla. Kaipaatpa lomaltasi kulttuurielämyksiä, veneilyä, reipasta ulkoilua tai vain omaa rauhaa kauniissa miljöössä, Turun saariston kymmeniltä tuhansilta saarilta löytyy kaikkea.

Turun saaristo pääsee kunnolla oikeuksiinsa mereltä käsin koettuna. Meritunnelmiin pääset omalla veneellä, yhteysaluksilla, risteilijöillä tai yksityisillä taksiveneillä. Saaristomerellä liikennöi muun muassa Suomen merialueiden viimeinen höyrylaiva s/s Ukkopekka, jonka värikäs historia ulottuu 30-luvulle saakka. Omasta rauhasta haaveileva voi vuokrata mökin vaikka aivan merenrannalta. Kalastuksesta innostuneen kannattaa suunnata Turun saaristoon syksyllä monipuolisten kalastusmahdollisuuksien perässä.

Kesällä voit pyöräillä tai ajaa autolla upeiden maisemien siivittämänä Saariston Rengastietä, joka kulkee useimpien Saaristomeren kuntien läpi. Matkan varrelta löytyy useita historiallisesti merkittäviä nähtävyyksiä kuten Kuusiston piispanlinnan rauniot ja Louhisaaren kartanolinna. Voit myös poiketa luontopoluille tai pysähtyä lepäämään uimarannoille. Opastetut luontoretket ovat omanlaisiaan elämyksiä.

Kulttuurista kiinnostuneelle Turun saariston paikkakunnilla on tarjolla monipuolisia tapahtumia. Turku on merkittävä kulttuurikaupunki, jonka tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Turun linna ja tuomiokirkko. Saaristo on täynnä musiikkitapahtumia Nauvon kamarimusiikkipäivistä Baltic Jazziin ja Naantalin Musiikkijuhliin. Käy samalla tervehtimässä tuttuja kasvoja Muumimaailmassa! Turun saaristossa riittää näettävää, koettavaa ja ihailtavaa koko kesän ajaksi.

Turun saaristo tarjoaa näyttävät puitteet ikimuistoisten juhlien ja kokousten järjestämiselle. Erityisesti hääpaikkana Turku on idyllinen kohde, mutta saaristosta löytyy loistavia tiloja myös saunomiselle kaveriporukalla. Alla muutamia idyllisiä turkulaisia saunatiloja.

Airisto Spa

Airisto Spa tarjoaa käyttöön pienen ryhmän kokouksiin ja neuvonpitoihin soveltuvan relax-huoneen, jonka lasiverannalta on upea merinäköala. Saunatilat, uima-allas ja kaikki relax-huoneesta löytyvät aktiviteetit takaavat rentouttavan ja viihtyisän elämyksen.


Airisto Spa

Harjattulan kartano

Harjattulan Kartano sijaitsee merenrannalla n. 20 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta, ja juhlatilat sopivat hyvin häiden, syntymäpäivien ja kokousten järjestämiseen. Suurella piha-alueella on paljon aktiviteetteja ja rannasta löytyy kolme saunaa. Harjattulaan voi saapua omalla veneellä.


Harjattulan Kartano

Tammiluodon viinitila

Tammiluodon viinitila sijaitsee kauniissa maisemissa noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Juhlatila sopii hyvin häiden, syntymäpäivien ja kokousten järjestämiseen. Viinitilalla voi ihastella sekä merta että omenatarhaa. Viinitupa on kesäisin avoinna joka päivä.


Tammiluodon viinitila

m/s Famnen

m/s Famnen on risteilyalus, jonka voi tilata muutaman tunnin saaristokierrokselle tai jopa koko viikonlopun kestävälle matkalle Maarianhaminaan tai Tallinnaan. Historiallisen laivan tilat voivat toimia myös ravintolana ja sopivat erinomaisesti juhlan, kokouksen tai edustustilaisuuden järjestämiselle.


m/s Famnen

Airiston lumous

Airiston rannalla sijaitseva Airiston Lumous tarjoaa ylellisen ja modernin ympäristön, jossa voi rentoutua ulkoporealtaassa istuen, illastaen, saunoen ja uiden. Tunnelmaa luo merelle aukeava lasikatteinen tila, jossa illan tummuessa valot ja kynttilät heijastuvat joka lasipinnalta. Tilat sopivat hyvin pienelle ryhmälle.

Airiston lumous

Matkajuttuja maasta: Suomi

Matkajutut Suomi »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.003464937210083|1716428098.2684|1716428098.2649