Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
30.3.2011

Supersaverin GoHappy löytää viikonloppumatkan

Supersaverin GoHappy löytää viikonloppumatkan

Supersaver julkaisi jokin aika sitten GoHappy -lentohakukoneen, joka auttaa valitsemaan mielekkäästi matkakohteen. GoHappyn avulla voi etsiä viikonloppumatkoja eri puolille maailmaa. Palvelu onkin erityisen näppärä niille, jotka haluavat tehdä viikonloppumatkan, mutta eivät tiedä sopivaa matkakohdetta.

GoHappy näyttää kartalla maita ja kaupunkeja, joiden yhteydessä näytetään edullisinta hintaa kyseiseen matkakohteeseen. Karttaa voi zoomata ja siirtää niin, että matkakohteiden tutkiminen on helpompaa. Hintatiedot näytetään valitsemiesi arvojen perusteella. Voit säätää matkustusaikaa, matkan enimmäishintaa ja lähtökaupunkia. Lisäksi GoHappy antaa valita matkan pituuden yhdestä yöstä neljään yöhön sekä viikonpäivät.

Kartalla esiintyviä matkakohteita voit klikkaamalla valita vertailuun. Vertailu näyttää useampia hintatietoja edullisimman matkan lisäksi eri lentopäivien perusteella. Näet myös suoran lennon hinnan. Vertailun avulla voit helposti varata edullisimman lennon tai vaihtoehtoisesti sen matkan, joka vastaa laatukriteereitäsi.

Supersaverin GoHappy on innovatiivinen palvelu, jonka avulla sopivan matkakohteen etsiminen on todella helppoa ja hauskaa. Tällaiset interaktiiviset lentohaut yleistynevät tulevaisuudessa, mutta ensimmäisenä palvelun Suomessa toi kuluttajien saataville Supersaver. Palvelun paras anti on ehdottomasti sopivan matkakohteen löytäminen viikonloppumatkoja silmällä pitäen sekä joustava tapa valita omien ehtojen mukainen lentomatka.

Tutustu GoHappy-lentohakuun:
Supersaver GoHappy »

Matkajuttuja maasta: --- valitse ---

Matkajutut --- valitse --- »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2022 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0041701793670654|1669745597.3094|1669745597.3053