Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
21.4.2011

LordIron pitää puvun suorana matkalaukussa

LordIron pitää puvun suorana matkalaukussa

Puvun rypistyminen matkalaukussa on ainakin liikematkailijoiden päivittäinen ongelma, mutta lomamatkailijoillakin on tarvetta toisinaan ottaa puku mukaan matkalle. Puku rypistyy helposti perinteisessäkin pukupussissa matkalaukkujen heiluessa lentomatkalla. Päätimme selvittää vaihtoehtoisia tapoja välttää puvun rypistyminen matkalaukussa.

Pyysimme Gimex Oy:lta kokeiluun italialaisen Armeria Merschierin valmistaman LordIronin. Halusimme tämän tuotteen testattavaksi, sillä sitä on myyty lyhyessä ajassa yli 100 000 kappaletta Italiassa, jossa se on saanut positiivista huomiota mm. Corriere della Serra -lehden Corriere style magazine -lisäliitteessä maaliskuussa 2011. LordIron sopii sekä naisten että miesten vaatteille, ja sille on myönnetty kansainvälinen patentti. LordIron on valmistettu ohuesta synteettisestä muovista.

Pakkaa puku näin

  1. LordIron on pakattu siistiin pussukkaan, joten sen saa säilöttyä varsin pieneen tilaan.
  2. Tältä LordIron näyttää paketista otettuna. Vaahtomuovien välissä on tilaa housuille.
  3. Aseta ensin housut henkariin vaahtomuovien sisään.
  4. Ujuta LordIronin "kädet" puvun hihoihin.
  5. Napita puku ja käännä hihat puvun päälle.
  6. Lopuksi käännä puvun alaosa yläosan päälle ja puku on valmis aseteltavaksi siististi matkalaukkuun.

Kaiken kaikkiaan LordIron vaikuttaa olevan loistava tuote aktiivisesti matkailevalle liikemiehelle tai uranaiselle. LordIronin käyttö on helppoa ja sitä voidaankin suositella kaikille, jotka haluavat pitää pukunsa rypyttömänä matkalaukussa.

LordIronia myy ainoana Suomessa ja muualla Pohjoismaissa Gimex. Tilaushinta netissä on 39,50€ tai kaksi kappaletta hintaan 70€. Tutustu LordIroniin Gimexin kotisivuilla, joiden kautta voit myös tilata tuotteen postin kautta kotiin kannettuna. Pääset LordIronin kotisivuille seuraavasta linkistä: LordIron

Matkajuttuja maasta: --- valitse ---

Matkajutut --- valitse --- »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0036540031433105|1702024496.5667|1702024496.563