Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
3.1.2012

Vuoden alku on kiireistä aikaa varata äkkilähtöjä

Vuoden alku on kiireistä aikaa varata äkkilähtöjä

Tammikuun alku on kiireisintä aikaa löytää viimeisiä matkoja, sillä halvimmat äkkilähdöt viedään nopeasti. Tammikuussa matkojen myynti lisääntyy huomattavasti, joten myös kesämatkat myydään jo nyt. Tällä hetkellä halvimmat äkkilähdöt hotellilla kustantavat alimmillaan 279 euroa, mutta pelkät meno-paluu-lennot voi löytää muutamalla kympillä, jos osaa itse etsiä ja varata erikseen hotellin.

Viimeiset äkkilähdöt ovat erityisen tiukalla koulujen loma-aikaan ja viikko lomien jälkeen, sillä vanhemmat ajoittavat lomansa tyypillisesti näihin aikoihin, joten myös edulliset matkat ovat tiukassa. Myös helmikuun äkkilähdöt kannattaa pyrkiä varaamaan heti alku vuonna, sillä kohti hiihtolomia tultaessa edulliset matkat viedään taas käsistä.

Thaimaa on suosittu - matkat loppuvat nopeasti

Thaimaan äkkilähdötThaimaa on vuodesta toiseen yksi suosituimmista talven äkkilähtökohteista. Thaimaan äkkilähdöt kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä tälläkin hetkellä tammikuulle on jäljellä enää vain noin 30 kymmentä kuumaa matkaa.

Tammikuun matkoja on jäljellä enää Phuketiin, joka onkin yksi parhaista Thaimaan matkakohteista. Sen sijaan Krabiin on tarjolla seuraavia äkkilähtöjä vasta helmikuussa, jolloin on jo kiire yrittää varata talvilomaksi aurinkoista matkaa. Äkkilähdöt Thaiman suosituimpiin matkakohteisiin kannattaakin varata välittömästi, kun tietää sopivan matkustusajankohdan.

Dubaihin huomattavasti edullisemmin

Dubain tornitDubain matkoissa on sama tilanne kuin Thaimaahan matkustettaessa - äkkilähdöt Dubaihin on todella kiven takana tammikuussa. Sen sijaan helmikuulle riittää vielä todella paljon edullisia matkoja, joten helmikuulle on kaikkein paras mahdollisuus löytää halpa Dubain matka. Arabiemiraattien hotellit ovat käytännössä kaikki luxus-luokkaa, joten pienikin prosentuaalinen pudotus hinnassa tekee matkustamisesta jopa useita satoja euroja edullisempaa.

Tällä hetkellä Dubain äkkilähtö kustantaa edullisimmillaan vain 499 euroa tammikuussa, mutta helmikuun matkat ovat vielä hieman kalliimpia. Dubain äkkilähdön varaamista helmikuulle kannattaa vielä odottaa hetki, mutta ei kahta viikkoa kauempaa, jos mielii varmasti päästä mukaan talvilomalle. Dubaihin on matkoja vielä jäljellä kahden matkatoimiston valikoimista: Air Finland Holidays ja Lomamatkat. Molemmilla matkatoimistoilla on tarjottavana vielä useita eri hotellivaihtoehtoja.

Kanariansaaret - vielä paljon matkoja jäljellä

Kanariansaaret on suosittu matkakohde syksystä aina pitkälle kevääseen, sillä saaristossa vallitsee sopivan lämmin keli lähes läpi vuoden - ainoastaan kesällä Euroopan hiekkarannoilla on huomattavasti lämpimämpää. Tällä hetkellä Matkailijat.netin äkkilähdöt Kanariansaaret -listauksesta voi löytää kaikkiaan lähes 300 eri äkkilähtöä Kanariansaarille vielä tammikuun aikana. Helmikuussa matkoja on tarjolla vieläkin enemmän, mutta kannattaa olla tässäkin tapauksessa ajoissa liikkeellä, sillä parhaat viedään nopeasti päältä.

Kanariansaarilla on useita matkakohteita, jonne on jäänyt myös useita myymättömiä tai peruuntuneita matkoja. Suosituimpia matkakohteita ovat Teneriffa, Gran Canaria, Las Palmas, Fuerteventura ja Lanzarote. Kanariansaarten matkoja on vielä jäljellä Air Finland Holidaysilla, Apollomatkoilla ja Lomamatkoilla. Myös alle 300 euron hotellimatkoja on jäljellä erityisesti Air Finland Holidaysilla, mutta pelkkiä lentoja löytyy jokaisen matkatoimiston valikoimista - jopa alle 100 eurolla.

Edelliset kolme matkakohdetta ovat kaikkein suosituimpia äkkilähtöjen matkakohteita, joten näitä kannattaa tarkkailla erityisen tarkasti. Myös Espanjaan ja moneen muuhun matkakohteeseen on paljon matkoja jäljellä, mutta näihin halvimmat matkat voi varata huomattavasti lähempänä lähtöpäivää. Mikäli metsästä äkkilähtöä aktiivisesti, niin muista hoitaa rokotteet ja matkavakuutuksen kuntoon ajoissa, niin nopeakin lähtö lomalle voi olla täysin mahdollista.

Matkajuttuja maasta: --- valitse ---

Matkajutut --- valitse --- »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0036101341247559|1702030855.5849|1702030855.5812