Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
2.7.2012 - Kreikka

Anissaras - Täydellinen paikka rauhoittumiseen Kreetalla

Anissaras - Täydellinen paikka rauhoittumiseen Kreetalla

Anissaras on perinteinen kreetalainen kylä, jossa voit asua ja elää kuten tavallinen kreetalainen, ja pääset kosketuksiin saaren aidon kulttuurin kanssa. Voit nauttia olostasi ja upottaa varpaasi lämpimään rantahiekkaan kimmeltävän meren äärellä.

Anissaras on tarkoitettu sinulle, joka etsit rauhallista rantalomaa. Täällä tuletkin luultavasti viettämään suuren osan lomastasi rannalla. Voit istuskella rantahietikolla, kuunnella aaltojen kohinaa ja ottaa torkut puiden varjossa. Ranta on matala ja vedenkäynti rauhallista, joten kohde sopii erityisen hyvin myös lapsille. Anissaraksen kaunis luonto houkuttelee myös tekemään kävelyretkiä ja tutustumaan paikallisiin viljelmiin. Anissaraksen paikallisväestö elää pitkälti maanviljelystä, joten viljelykset vallitsevat maisemakuvaa.

Anissaras, KreetaKävelymatkan päässä Anissaraksesta sijaitsee Analipsi, jonka johdosta matkakohteet ovat käytännössä yhdistyneet. Analipsin puolella, rantakadun varrella, on hyviä ja viihtyisiä tavernoita, joissa voi viettää iltaa, sekä elintarvikekauppoja ostosten tekemiseen. Myös pieniä liikkeitä löytyy matkamuistojen hankintaan. Koska Anissaras ja Analipsi ovat hyvin pieniä paikkoja, kannattaa enemmän menoa kaipaavan suunnata bussilla Hersonissokseen, joka on Itä-Kreetan suurin huvittelu- ja ostoskohde. Hersonissos sijaitsee vain noin 5 kilometrin päässä, ja bussilippu maksaa noin 3 euroa. Myös taksilla voi liikkua, mutta hinnat ovat suomen tasoa. Auton ja polkupyörän vuokraus on suosittua.

Hintataso ostosten suhteen on suomen luokkaa, ruoka ja juoma ovat hieman edullisempia. Valuutta on kuitenkin euro, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Pankkeja löytyy suuremmista kaupungeista, mutta myös Analipsissa on pankkiautomaatteja ja yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineinä lähes kaikkialla.

Jos kaipaat rauhaa ja todellista ”lökölomaa” on Anissaras juuri sopiva vaihtoehto. Matkan tähän rauhan tyyssijaan voit varata Apollomatkoilta - huomaa myös, että Apollomatkat lentää Kreetalle kesäkaudella myös muista Suomen kaupungeista kuten esimerkiksi Oulusta, Jyväskylästä ja Turusta.

Apollomatkat » Anissaras

TEKSTI: SARI SAARI

Matkajuttuja maasta: Kreikka

Matkajutut Kreikka »

Hotelleja matkakohteessa

(4.5 tähden hotelli)

Laguna Resort & Spa Mitsis Hotels

alk. 805€
(3.5 tähden hotelli)

Serita Beach Mitsis Hotels

alk. 880€

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0062160491943359|1718628484.8316|1718628484.8254