Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
7.4.2009 - Kreikka

Kreetan matkat - matkakohteita Kreetalla

Kreetan matkat - matkakohteita Kreetalla

Kreeta on Kreikan suosituimpia matkakohteita, jossa viihtyvät lomailijat ikään tai sukupuoleen katsomattta. Viimeisiä ensi kesän Kreetan matkoja viedään jo, joten tässä kertauksena tietoa matkakohteesta. Matkailijat.netissä onkin monia matkajuttuja ja matkakertomuksia, jotka käsittelevät Kreetan lomakohteita.

Kreetan nähtävyyksiä ja ruokia

Tarunhohtoinen Kreeta käsittelee kevyesti Kreetan historiaa, kulttuuria ja rantakohteita. Jutussa nousevat esiin nähtävyyksistä Knossos, Arkadian luostari, Samarian rotko ja Hanian kaupunki. Matkajutussa perehdytään myös terveelliseen kreetalaiseen ruokaan, jälkiruokiin ja juomiin.

Platanias

Platanias on Kreetan suosituimpia matkakohteita, jossa on monia erilaisia hotelleja. Useiden hotellien pihalla on uima-altaita, vaikka hotellit sijaitsevatkin aivan rannalla. Plataniaksen keskusaukio on keskeinen osa Plataniasta, ja siitä lähteekin pääkadun molempiin suuntiin laajat valikoimat ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Plataniaksesta on kirjoitettu seuraavia laajoja matkakertomuksia: Chania, Platanias heinäkuun alussa 2007, Platanias vuoden 2007 kesä-heinäkuun vaihteessa ja Kreeta toukokuu -08.

Maleme

Kreetan länsiosassa sijaitseva Maleme on pieni kylä. Malemesta on kuitenkin lyhyt matka muun muuassa Plataniakseen, ja bussillakin pääsee näppärästi Haniaan ostoksille ja syömään. Malemen reissustaan meille on kertonut santtu: "Löhölomalla Malemen kylässä heinäkuussa 2007".

Paleohora

Paleohora on Kreetan rauhallisimpia matkakohteita, jossa voi viettää mukavan loman. Ravintolatarjonta on laaja, ja tavernojen laatu onkin keskinmääräistä parempi. Eipä tosin hotellitkaan ole niitä kaikkein suurimpia, mutta paikka on todella idylinen.

Agia Pelagia

Pieni Agia Pelagian kylä on kasvamassa oleva matkakohde. Osittain rakentaminen voinee häiritä, mutta Agia Pelagia on kuitenkin erityisen rauhallinen matkakohde. Keskikesällä paikan päällä saattaa olla jo melko paljonkin turisteja.

Kreetan matkat voi valita varata Apollomatkojen tai Lomamatkojen matkatarjonnasta. Linkit matkatoimistojen kotisivuille:
Apollomatkat » Kreeta
Lomamatkat » Kreeta

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Kreikka

Matkajutut Kreikka »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.004335880279541|1718628944.9493|1718628944.945