Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Makarskan Riviera takaa edullisen rantaloman

Makarskan Riviera takaa edullisen rantaloman

Viime aikoina yhä useammat matkailijat ovat löytäneet Kroatian ja sen loistavat uimarantakohteet, jollainen myös Makarskan Riviera on. Makarskan Rivieralta kuin myös muualtakin Kroatiasta löytyy lukuisia varsin kelpoja ja viihtyisiä uimarantoja. Itse Makarskan Rivieralla merivesi on hiekkarannoilla kristallinkirkasta.

Rannikkoalueen välimerenilmaston takia Makarskan Rivieran sää suosii auringon palvojaa etenkin toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun saakka. Päivälämpötilat kesällä pyörivät noin 25 - 30 asteen tietämillä, mutta lokakuussakin lämpötilat voivat olla päivisin yli 20 asteen. Lokakuussa kuitenkin sataa huomattavasti useammin kuin kesällä, jolloin alueella on pääsääntöisesti poutaista ja yksittäisiä sadekuuroja voi esiintyä harvakseltaan.

Paikan päällä on useita loistavia hotelleja sekä ravintoloita, joissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan, joten Makarskan Riviera takaa edullisen rantaloman ja täyden vatsan. Kroatiassa kannattaa etsiä paikallisten suosima ravintola ja tilata sieltä ihania kalaherkkuja, jotka ovat taatusti tuoreita ja maittavia. Tällä hetkellä Kroatian matkakohteissa on helppo välttyä kaupustelijoilta, sillä paikalliset ovat varsin pidättyväistä sorttia.

Rivieran alueella on kolme suosittua matkakohdetta: Makarska, Podgora ja Tucepi, joihin voit tutustua alempaa.

Makarska

Rivieran satamakaupunki Makarska on pieni kaupunki, mutta silti koko rannikon matkailun keskus. Makarskan kaupunki onkin koko Rivieran vilkkain alue, jossa on myös parhaat mahdollisuudet ostoksille, syömään ja juomaan. Monet matkatoimistojen retket lähtevät Makarskan edustalta.

Podgora

Podgora on varsin pieni, mutta erityisen viihtyisä lomakohde, jonka elämä on keskittynyt rantakadun ympärille. Rantakadun ympäriltä matkailija voi löytää toinen toistaan viihtyisämpiä kahviloita ja ravintoloita. Myös kaikki parhaat hotellit sijaitsevat rantakadun varrella, jossa elämä voi ajoittain olla melko vilkastakin keskikesällä, jolloin äänet saattavat kantautua hotellien sisälle.

Lapsiperheiden Tucepi

Makarskan Rivieran ja ehkä koko Kroatian yksi parhaista matkakohteista lapsiperheille on Tucepi. Tucepin rantaa valtaa mukulakivet ja merivesi vetää puoleensa kristallinkirkkaana. Myös Tucepissa elämä pyörii rantakadun ympärillä, jossa on ravintoloita, jäätelökahviloita ja matkamuistomyymälöitä.

Matkat Rivieralle

Kroatia on koko ajan kasvamassa oleva matkakohde, joten se ei vielä kuulu kaikkien matkatoimistojen valikoimiin. Makarskan Rivieralle matkat voi varata Apollomatkoilta. Apollomatkojen valikoimaan kuuluu monia ensiluokkaisia hotelleja, jotka sijaitsevat pääasiassa keskeisillä paikoilla Rivieraa. Blue1-halpalentoyhtiön valikoimiin kuuluu myös Helsinki - Split -lennot, joten matkaa voi suunnitella myös omatoimisesti.

Lue lisää ja varaa matkasi Rivieralle:
Apollomatkat » Makarskan Riviera

Voit toki etsiä itse halvat lennot Splitiin, josta on bussilla ruuhkasta riippuen noin 1 - 2 tunnin ajomatka Makarskan Rivieran matkakohteisiin. Tällöin kannattaa varata hotellien hintavertailusta myös Kroatian hotellit.

Matkajuttuja maasta: Kroatia

Matkajutut Kroatia »

Hotelleja matkakohteessa

(4 tähden hotelli)

Meteor

alk. 645€
(3.5 tähden hotelli)

Villa Marinero

alk. 505€
(3 tähden hotelli)

Dalmacija

alk. 600€

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0058679580688477|1708599268.0554|1708599268.0496