Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
29.6.2008 - Thaimaa

Golf-matka Phuket, Thaimaa

Golf-matka Phuket, Thaimaa

Jatkamme jälleen sarjaamme golf-matkoista, joita olemme esitelleet jo neljä kappaletta (Golfia Meksikon Cancunissa ja Playa del Carmenissa, Yli 800 golfkenttää ja uskomattomat hiekkarannat: Fort Lauderdale & Orlando, Florida, Turkin Belekissä voit viettää golf-loman, Portugaliin golfaamaan). Tällä kertaa vuorossa on Thaimaan Phuket.

Phuket on monipuolinen lomasaari, jolla on tarjottavanaan monenlaisia aktiviteetteja matkailijoille. Lomaiset voivat käydä erilaisilla retkillä, sukeltamassa ja pelaamassa golfia. Karon Beachin läheisyydessä ovat "Phuket Country Club"- ja "Loch Palm Golf Club"-golfkentät. Pohjoisemmasta päin löytyy vielä kaksi golf-kenttää: Laguna Phuket Golf Club ja Blue Canyon Golf Club.

Karon Beachin golf-kentät

Phuket Country Club on kahdeksantoistareikäinen jo hieman vanhempi golf-kenttä(perustettu 1989). Väylät ovat kovin vaihtelevia: kuudella ensimmäisellä on kumpuja, kuusi seuraavaa tasaisia ja viimeiset väylät kiemurtelevat trooppisessa metsässä. Matkaan kannattaa varata reilusti palloja, sillä vesielementtejä on jopa 90% peleistä.

Karon Beachin läheisyydessä sijaitsee myös Loch Palm Golf Club -kenttä, joka on rakennettu 1998. Kahdeksantoistareikäisen golf-kentän yhdeksän ensimmäistä väylää sisältävät runsaasti puita ja vesiesteitä. Sen sijaan yhdeksän viimeistä väylää vaativat lomailijalta paljon vinoja lyöntejä.

Muut Phuketin golf-kentät

Laguna Phuket Golf Clubin peliväylät kiemurtelevat läpi palmujen, trooppisen kasvillisuuden, lammikoiden, labyrinttimaisen laguunin ja avarien viheriöiden - golf-kenttä on siis maisemiltaan todella monipuolinen. Maastosta johtuen Laguna Phuket Golf Club on melko haastava ja vaatii pelaajalta hyviä mailavalintoja sekä tarkkaa pelaamista.

Blue Canyonin nimestäkin voi varmaan jo arvata, että kenttä sijaitsee melko sinisellä alueella järvien keskellä, ja väylät on rakennettu kanjonin reunalta toiselle. Ominaisia piirteitä golf-kentälle ovat korkeat puut, kummut, luonnonmukaiset esteet ja liukkaat viheriöt. Peliväylät ovat kaikki aivan erilaisia, ja osassa kapeat väylät puiden välissä edellyttävät todella hyvää pelaamista.

Matkajuttuja maasta: Thaimaa

Matkajutut Thaimaa »

Hotelleja matkakohteessa

(3 tähden hotelli)

Orchidacea Resort

alk. 820€
(3.5 tähden hotelli)

In On The Beach

alk. 870€
(5 tähden hotelli)

Katathani Phuket Beach Resort

alk. 1435€
(2.5 tähden hotelli)

Kata Poolside Resort

alk. 995€
(4 tähden hotelli)

Horizon Karon Beach Resort Family Wing

alk. 970€
(4 tähden hotelli)

Horizon Karon Beach Resort Club Wing

alk. 1265€

Näytä lisää hotelleja »

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0038599967956543|1708847075.5491|1708847075.5452