Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


30.6.2010 - Viro

Pärnun hotellit - Löydä hyvä hotelli Pärnusta

Pärnun hotellit - Löydä hyvä hotelli Pärnusta

Oletko etsimässä hotellia Pärnusta tai muuten matkalla Pärnuun? Eteläisen Viron Pärnua on usein kutsuttu Viron kesäpääkaupungiksi, mutta Pärnu tarjoaa myös muuta nähtävää matkailijoille, kuten teatteriesitykset ja konsertit. Pärnu vilkastuu huomattavasti, kun tulee kesä, jolloin myös turisteja on enemmän ja Pärnun hotellit ovat lähes täynnä. Kannattaakin etenkin kesäaikaan varata hotelli Pärnusta ajoissa, jos mielii löytää haluamansa majoituksen.

Pärnussa ei majoitusvaihtoehtoja ole suurkaupunkien tapaan, mutta kuitenkin matkailijan on helppo löytää hyvä hotelli Pärnusta. Hotellien hintavertailussa on noin 30 Pärnun hotellia, joiden hinnat ja taso vaihtelevat, mutta ne ovat kaikki kuitenkin suhteellisen halpoja. Tässä muutama vinkki hyvän hotellin löytämiseksi Pärnusta. Jutun hinnat ovat esimerkkihintoja, jotka on laskettu, kun saapumispäivä on heinäkuun alussa.

Villa Eeden

halpa hotelli pärnuVilla Eeden on halpa hotelli Pärnussa. Villa Eeden sijaitsee aivan Pärnun keskustassa seitsemän kilometrin päässä lentokentältä, kahden kilometrin päässä Pärnunlahdesta, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Pärnun museosta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä Uuden taiteen museosta. Siten tämä hotelli onkin varsin hyvä valinta, jos haluat vierailla Pärnun nähtävyyksillä, mutta haluat kuitenkin asua edullisesti.

Tyyliltään Villa Eeden on romanttinen ja jokseenkin vanhanaikainen. Hotellin Paradiis-ravintola tarjoilee niin kansainvälisiä herkkuja kuin myös perinteisiä virolaisia ruokia. Kesällä ravintola tarjoilee ruuat sisäpihalle, kun taas talvisin matkailijat voivat syödä viihtyisässä ruokasalissa.

Hintaa kahden hengen huoneelle tulee noin 45 euroa ja yhden hengen huoneelle noin 43 euroa yöltä. Villa Eedenissä hotellihuoneiden hintaan kuuluvat langaton Internet-yhteys ja ilmainen pysäköinti paikan päällä. » Hotellin kotisivut

Ammende Villa Hotel & Restaurant

Ammende Villa hotelKun haluat asua ehkäpä Pärnun laadukkaimmassa hotellissa, niin valintasi on neljän tähden Ammende Villa Hotel & Restaurant, joka sijaitsee Pärnun ranta-alueella kävelymatkan päässä hiekkarannoilta ja kaupungin keskustasta. Villa Restaurant -ravintola tarjoilee klassisia viinejä ja Välimeren sekä Ranskan herkkuja. Matkailija voi valita, syökö ruokansa Vihreässä viinihuoneessa, Purppuran metsästäjän huoneessa vai historiallisessa Sinisessä ruokailuhuoneessa.

World Travel Market on listannut Ammende Villa Hotel & Restaurant -hotellin Euroopan neljän romanttisimman loistohotellin ryhmään. Ehkäpä parhaiten säilynyt jugendrakennus Ammende Villa Hotel & Restaurant onkin sisustettu varsin romanttisesti ja vanhanaikaisesti Pärnun teemaan sopivasti. Niin ikään hotellihuoneet on sisustettu jugendhenkisillä huonekaluilla ja muilla lisätarvikkeilla.

Ammende Villa Hotel & Restaurant on laadukas hotelli Pärnussa, joten hintaa hotellihuoneelle tulee noin 160 euroa yöltä. Hintaan kuuluvat myös langaton Internet-yhteys, maksuton pysäköinti ja alle viisivuotiaat majoittuvat myös hotellihuoneissa ilmaiseksi. » Hotellin kotisivut

Spa Tervis

Kylpylähotelli Pärnussa - Spa TervisJos haluat majoittua hienosti melko edulliseen hintaan, niin kannattaa harkita kolmen tähden Spa Tervis -hotellia Pärnussa. Spa Tervis sijaitsee lähellä Pärnun kauniita hiekkarantoja, huvivenesatamaa ja historiallista laituria. Tämä Pärnun hotelli on osa suurempaa kylpylä- ja saunakeskusta, johon pääset kesäisin ilmaiseksi, jos majoitut hotellihuoneessa.

Spa Tervis huoneet on sisustettu hieman eri tavalla kuin monen muun Pärnun hotellin, sillä Spa Tervis on varsin moderni kylpyläkeskus. Parvekkeelliset huoneet ovat varsin tilavia ja sisältävät kaikki hyvän hotellin varusteet. Spa Tervis on Pärnun hotelli, jossa täyttävä buffetaamiainen kuuluu hintaan, ja matkailijat voivat lounastaa ja syödä päivällisbuffetissa varsin edullisesti.

Yhden hengen huoneet kustantavat noin 55 euroa ja kahden hengen huoneet noin 85 euroa yöltä. Hintoihin sisältyy monia hotellin palveluita, ja esimerkiksi pysäköinti on maksutonta. » Hotellin kotisivut

Kaiken kaikkiaan Pärnun hotellit ovat varsin monipuolisia ja sisustettu pääsääntöisesti kaupunkikuvaan sopivasti. Nämä ja monet muut halvat hotellit löydät hotellien hintavertailusta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Viro

Matkajutut Viro »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0052978992462158|1708603390.5141|1708603390.5088