Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


26.1.2009 - Viro

Hotelli Tallinnasta

Hotelli Tallinnasta

Lama on puhkeamassa Suomessakin, ja tämä näkyy osittain myös matkailuun käytettävissä varoissa. Matkailija ei lamaa pelkää, vaan pyrkii etsimään entistä halvempia tapoja matkustaa. Etelänaapurimme Viro on lähellä, joten matkakustannukset pysyvät melko siedettävissä summissa. Viron kaupungeissa
on kaiken lisäksi paljon halpoja hotelleja. Tallinna tulleekin kasvattamaan jonkin verran suosiotaan matkailijoiden keskuudessa.

Tallinnan hotelleja


Tässä pomittuna muutama hyvä hotelli Tallinnasta. Hotellien hintaverailun kautta löytyy noin sata hotellia 15km säteellä Tallinnan keskustasta.

  • Lapsiperheen valinta: Hotel Rocca al Mare


Hotel Rocca al Mare on neljän tähden hotelli edulliseen hintaan. Hotel Rocca al Mare on luonnonympäristössä sijaitseva melko pieni ja rauhallinen hotelli. Hotelli sopii hyvin lapsiperheille, sillä se tarjoaa perhehuoneita ja on lähellä lasten suosimia Tallinnan nähtävyyksiä: Viron ulkoilmamuseo, Tallinnan eläintarha. Lisäksi alle 7-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi hotellissa, jos käyttävät huoneista löytyviä sänkyjä. Alle 2-vuotiaat majoittuvat niin ikään ilmaiseksi käyttäessään erillistä vauvasänkyä. Myös Saku Suurhall, Rocca Al Maren keilarata ja Rocca al Maren ostoskeskus ovat aivan vieressä. Hotelli järjestää kuljetuksen satamasta, lentoasemalta, rautatieasemalta ja bussiasemalta 24 tunnin varoitusajalla. Suomalaiset matkailijat ovat arvostaneet hotellin siisteyttä, nykyaikaisuutta, parkkipaikkaa, rauhallisuutta, aamiaista, henkilökunnan ystävällisyyttä, saunaosastoa ja uima-allasta.

Perhehuone maksaa noin 90euroa yöltä siinä, missä yksiön tai kaksion saa alle 60eurolla.

  • Halpa hotelli Tallinnan keskustassa: Lilleküla Hotel


Lilleküla Hotel on oiva valinta reppureissaajalle tai halpaa hotellia Tallinnasta etsivälle. Hotellihuoneista löytyy kaikki tarpeellinen satellitelevisioista omaan suihkuun ja vessaan. Huoneen hintaan kuuluu aamiainen hotellin ravintolabaarissa. Hotellilta pääsee myös kohtuu helposti jatkamaan matkaa, sillä rautatieasema on 2,5 kilometrin, raitiovaunupysäkki 500 metrin ja linja-autoasema 2 kilometrin etäisyydellä hotellista. Rauhallisuus, pysäköintimahdollisuudet, kohtuullinen sijainti, aamupala ja halpa hinta ovat olleet etenkin suomalaisten hotellimatkailijoiden mieleen.

Hotellihuoneet alkaen 29€/yö.

  • Luxushotelli alle satasella: Baltic Hotel Imperial


Virossa on hyvät mahdollisuudet päästä majoittumaan viiden tähden hotellissa halvalla. Yksi tällainen vaihtoehto on Baltic Hotel Imperial, joka sijaitsee Toompea-kukkulan juurella Tallinnan Vanhassakaupungissa. Hotelli tarjoaa kaikki ylellisyytensä niin lomailijalle kuin myös työmatkalaiselle. Hotellissa on myös kokoushuoneita ja saunatilat esimerkiksi kongressin järjestämiseksi. Lomailija pääsee nauttimaan todellisesta rauhasta osittain romanttisesti ja osittain modernisti sisustetussa hotellissa. Imperial on tarjonnut majoituspalveluitaan jo 1900-luvun alussa, mutta nykyiseen loistoonsa hotelli nousi remontin jälkeen vuonna 2003. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Kaupungintalon aukiolle(Raekoja plats) ja Toompealle, josta näkee koko Tallinnan. Imperialin seuraavat ominaisuudet ovat olleet myös suomalaisten matkustajien mieleen: hiljainen, rauhallinen, sijainti, ystävällinen henkilökunta ja itse hotellirakennus.

Hinnat alkaen 91€ yöltä.

  • Tallink Spa & Conference Hotel


Viron ja Tallinnan kylpylät ovat nousseet suomalaisten suosioon viime vuosina. Kylpylät vastaavat Suomen parhaimpia kylpylöitä, ja ovat hinnoiltaan hieman edullisempia. Tallink Spa & Conference Hotel on suosituimpia Tallinnan kylpylähotelleja. Hotellirakennus sisutuksineen johdattelee modernia
designia. Hotellin palveluihin kuuluu neljän tähden hotellin peruspalveluiden lisäksi konferenssikeskus, Aqua Spa -kylpylä, ravintola Nero, aulabaari ja Hera Salongid -kauneuskeskus. Suomalaiset matkailijat ovat kehuneet seuraavia hotellin piirteitä: siisti, hyvä palvelu, kylpyläosasto, ravintolan ruoka-annokset, sijainti, kauneushoitola ja suomenkielinen henkilökunta.

Hinnat 90-140€.

Katso myös


Tallinna lapsiperheille
Hotelleja Tallinnassa: Booking ja Hotels.com

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Viro

Matkajutut Viro »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0052881240844727|1716428086.2499|1716428086.2447