Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
5.4.2009 - Kreikka

Agia Pelagia - rantalomaile Kreetan Agia Pelagialla

Agia Pelagia - rantalomaile Kreetan Agia Pelagialla

Kreetan pohjoisrannikolla lepäilevä Agia Pelagia on poukama, jossa kelpaa viettää rauhallista rantalomaa. Agia Pelagia on rauhallinen tuhannen asukkaan kylä, josta löytyy kaikkea kävelymatkan etäisyydeltä. Toisinaan rakentaminen voi häiritä osassa kylää, sillä Agia Pelagia on kasvava matkakohde, jonne rakennetaan jatkuvasti lisää hotelleja. Kylä on kuitenkin sen verran rauhallinen ja pieni turistikohde, että itse kylässä ei ole kovinkaan paljon harrastus- tai ostosmahdollisuuksia. Agia Pelagiasta on hyvät yhteydet lähteä retkeilemään, joten Knossokselle ja muille Kreetan nähtävyyksille pääsee helposti.

Kylässä on monia laadukkaita ravintoloita, joista saa perinteisiä kreikkalaisia ruokia. Hyviä Agia Pelagian ravintoloita ovat ainakin Mythos ja Acropolis. Kesä- ja heinäkuussa parhaat kylän ravintolat ovat melko täynnä, joten syöminen kannattanee aloittaa sopivaan aikaan, jotta ehtii rauhassa syödä parhaissa ravintoloissa. Ravintolat ja tavernat ovat varsin viihtyisiä ja erilaisia Agia Pelagiassa - kylästä löytyy niin musiikkiravintoloita kuin myös rauhallistunnelmaisia ravintoloita.

Hiekkarannat

Agia Pelagian hiekkaranta on rauhallisessa poukamassa, jonka lähellä on jonkin verran ostospalveluita ja ravintoloita. Kyseiseltä rannalta on helppo lähteä syömään välipalaa vieressä oleviin baareihin tai kahviloihin, tai hakea kaupasta juotavaa. Hienohiekkainen ranta on melko kapea, mutta sen vedet on sitäkin puhtaammat. Agia Pelagian uimaranta onkin myös snorklaajien ja sukeltajien mieleen. Vilkkaimpaan rantalomailuaikaan rannat ovat täynnä ihmisiä, jolloin tunnelma ei ole aivan niin rauhallinen kuin keväällä ja syksyllä. Lähistöllä on myös monia pienempiä poukamia, joiden rannoille pääse niin ikään kävellen.

Agia Pelagian matkoja tekee Suomesta Aurinkomatkat. Lue lisää, ja katso matkahinnat sekä hotellivaihtoehdot Aurinkomatkojen sivuilta.


Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Kreikka

Matkajutut Kreikka »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0059809684753418|1721241562.6158|1721241562.6098