Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
18.8.2008 - Egypti

Lapsiystävällinen talviloma Egyptin El Gounassa

Lapsiystävällinen talviloma Egyptin El Gounassa

Viime aikoina olemme käsitelleet paljon talvilomia. Kirjoitimme muun muuassa Egyptin Luxorista, ja nyt onkin aika tehdä katsaus lapsiystävälliseen lomavaihtoehtoon Egyptissä. El Gouna onkin ehdottomasti Egyptin parhaita matkakohteita, mikäli olet lähdössä matkalle lastesi kanssa. El Gounasta löytyy lapsille erilaisia aktiviteetteja: poniratsastusta, mikroautoilua ja minigolfia. Mikäli lähdet pienten lasten kanssa matkaan, niin hotellien ja sairaaloiden tarjoamat lapsenvahdit voivat tulla apuun, kun lähdette vanhempien kesken syömään. Lapsenvahtipalvelua kannattaa kysyä etukäteen valitsemastasi El Gounan hotellista, sillä lapsenvahti pitää varata yleensä vähintään päivää aiemmin.

Kuherruskuukausi El Gounassa

Toisaalta El Gouna on lapsiystävällinen matkakohde, mutta toisaalta siellä matkailevat monet avioituneet parit. Häämatkalaiset voivat syödä hyvin kaupungin monissa laadukkaissa ravintoloissa, jonka jälkeen voi lähteä romanttiselle auringonlaskukävelylle rannalle. Myös ratsastusretket aavikolle ovat suosittuja hääparien keskuudessa. Syitä, miksi El Gouna sopii häämatkakohteeksi:

  • Isot pitkät rannat
  • Monia korkealuokkaisia hotelleja
  • Mahtavia ruokailumahdollisuuksia
  • Hotelleissa on romanttisia palveluita juuri häämatkalaisille

Kaunis lomakohde

El Gounan kaupunki on suunniteltu huolellisesti, ja sen arkkitehtuuriin on panostettu paljon. Mahtavassa arkkitehtuurissa yhdistyvät alkuperäinen ja moderni. El Gounan arkkitehtuuriin ovat vaikuttaneet sellaiset nimet kuin amerikkalainen Michael Graves ja italialainen Alfredo Freda. Tyylikkääseen kaupunkiin on rakennettu kanavia muodostamaan niemiä ja laguuneja. Monet El Gounan hotellit on rakennettu perinteiseen tyyliin yhdistellen kupoleita ja holvikaaria hiekankeltaiseen ja sahraminväriseen julkisivuun.

Nähtävyyksiä, retkiä ja aktiviteetteja

El Gouna on loistava lomapaikka lähteä rantalomailemaan seikkailujen ohella. Jonain lomapäivänä on helppo lähteä retkelle tutkimaan Kairon Egyptiläistä museota, Gizan pyramideille, sfinksille ja Luxorin temppeleille. Seuraavana päivänä voikin viettää vaikka rantapäivän löhöillen auringossa siemaillen virvoitusjuomaa. Mikäli pelkkä löhöily ei kiinnosta, niin merivedet soveltuvat snorklailuun, ja Punainenmeri on maailman parhaimpia sukelluskohteita.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Egypti

Matkajutut Egypti »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0049350261688232|1718629834.7721|1718629834.7671