Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
13.9.2011 - Thaimaa

Railay Beach - Yksi Krabin rauhallisimmista paratiisikohteista

Railay Beach - Yksi Krabin rauhallisimmista paratiisikohteista

Krabin Railay Beach on yksi tunnetuista rantalomakohteista saarella. Railay Beachilla viitataan useiden rantakaistaleiden yhdistämään ranta-alueeseen. Paratiisirannat eivät rajoitu vain yhteen poukamaan, vaan Krabi on täynnä lukuisia toinen toistaan kauniimpia hiekkarantoja. Kaikkein suosituin hiekkaranta on Phra Nang Beach, jonka yhteydessä on myös pienehkö luolatemppeli.

Lukuisat kiipeilijät saapuvat vuosittain Railay Beachille valloittamaan pystysuoria kallioseinämiä. Missään muualla ei voi kiipeillä samanlaisissa olosuhteissa vesirajan yläpuolella. Myös ensikertalaiset voivat tutustua kalliokiipeilyn saloihin osallistumalla kiipeilykurssille.

Viereinen Ao Nang on vain kymmenen minuutin venematkan päässä. Ao Nangissa on jokseenkin enemmän turisteja, mutta myös palvelutarjonta on sen mukaan laajempi. Railay Beachin ravintolat ja baarit sijaitsevat alueen länsiosassa.

Retket tuovat vaihtelua auringonpalvontaan

Aurinko ja upeat hiekkarannat ovat Krabin suurin vetonaula, mutta retkillä on helppo välillä tehdäkin jotain muutakin. Retkien avulla pääsee helposti tutustumaan Krabin nähtävyyksiin ja thaimaalaiseen kulttuuriin. Erilaisia retkiä tehdään niin Railay Beachilta kuin myös Ao Nangista.

Krabin sademetsissä voi tutustua erilaisiin kasveihin ja eläimiin, joita ei muualla näe. Sademetsien suojassa on myös eksoottisia kuumia lähteitä ja esimerkiksi buddhalaistemppeli Wat Tam Suan. Viidakkoon voi tutustua myös norsun kyydissä osallistumalla paikallisten järjestämille norsusafareille.

Pitkähäntäveneet Railay BeachRailay Beachilta on myös helppo lähteä retkille pitkähäntäveneen kyydissä. Elokuvista tuttu James Bond Island on yksi suosituimmista nähtävyyksistä lähellä pitkähäntävenematkan päässä. James Bond Islandilla kannattaa kokeilla soutamista kanootilla ja uimista vesiputouksessa sekä tutustua Suwan Kuha -temppeliin.

Krabin lomakohteet sijaitsevat rantojen tuntumassa, joten onkin selvää, että turisteille järjestetään retkiä merelle. Läheisiä saaria ovat Bambo Island, Poda Island ja Chicken Island, joista ensimmäinen on melko suosittu retkikohde. Ehkäpä vielä suositumpi retkikohde on Phi Phi -saaret, jotka tulivat tunnetuiksi Laguuni-elokuvasta. Saarien tuntumassa on loistavia snorklaus- ja sukelluspaikkoja. Railay Beach on niin ikään hyvä matkakohde majoittua sukellusloman aikana. Eri puolilla Krabia on sukellusvarusteita vuokraavia liikkeitä, mutta omat välineet voi toki ottaa Suomesta mukaan.

Varaa matka suoraan matkatoimistolta

Thaimaa on kaukokohde, jonne harvemmin tehdään omatoimisia matkoja. Suomesta matkoja järjestävät sekä Apollomatkat että Lomamatkat, joista molemmat tekevät matkoja vain talvella joulukuusta huhtikuuhun. Lento Thaimaahan kestää useita tunteja, joten lentomatkalle on hyvä varata vaikkapa lukemista mukaan, jos et osaa nukkua lentokoneessa. Pitkillä matkoilla lentokoneessa esitetään useita elokuvia matkan aikana.

Railay Beachin hotellin voi valita varsin huolettomasti, sillä hotellien taso on erinomainen. Mikäli haluat asua hieman erikoisemmin, niin valitse sellainen hotelli, jossa voit asua bungalowissa. Apollomatkoilla on yksi hotelli Railay Beachilla, kun taas Lomamatkoilla on useita hotelleja lähes vieressä.

Jatka talviloman suunnittelua tutustumalla Railay Beachin matkatarjontaan:
Apollomatkat » Railay Beach (Hotelli: Railay Bay Resort & Spa ****)

Tsekkaa myös englanniksi Railay Beachin viralliset sivut ja Krabin äkkilähdöt Matkailijat.netistä.

Matkajuttuja maasta: Thaimaa

Matkajutut Thaimaa »

Hotelleja matkakohteessa

(4 tähden hotelli)

Golden Beach Resort

alk. 1217€
(3.5 tähden hotelli)

Tipa Resort

alk. 1125€
(3.5 tähden hotelli)

Ao Nang Princeville Resort

alk. 1100€
(3.5 tähden hotelli)

Best Western Ao Nang Bay Resort & Spa

alk. 1€
(4 tähden hotelli)

Pakasai Resort

alk. 912€
(3.5 tähden hotelli)

Phra Nang Inn

alk. 1120€

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.010143041610718|1708850824.5655|1708850824.5554