Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
19.12.2009 - Egypti

Soma Bay - aktiivista auringonpalvontaa Punaisellamerellä

Soma Bay - aktiivista auringonpalvontaa Punaisellamerellä

Egyptin Soma Bay on Punaisenmeren ylellinen ja rauhallinen lomakohde. Matkailijoille Soma Bay tarjoaa aktiviteetejä, kauniita rantoja ja upeita maisemia. Luksus-hotellit, thalasso-kylpylä, golf-kenttä ja mahtavat rannat tekevätkin Soma Bay:stä optimaalisen paikan rentoutumiseen.

Soma Bay sijaitsee vain hieman vajaan 50 kilometrin päässä Hurghadasta. Myös Luxor ja Kuninkaiden laakso historiallisine kohteineen ovat päivämatkan päässä. Kaupungin keskeinen sijainti mahdollistaa myös retkien teon aina Kairoon asti.

Soma Bay:ssä nautitaan auringosta vuoden ympäri. Talvet ovat lämpimiä, päivälämpötilan keskiarvon ollessa noin +20 astetta. Kesäisin keskilämpötilat sijoittuvat +30 asteen tienoille. Sateet ovat harvinaisia ja esiintyessään lyhyitä. Kevyt tuuli pitää ilmaston kesäisin siedettävänä. Aavikoiden aiheuttama matala kosteus ja mukavat lämpötilat ovat Soma Bayn parasta antia.


Rauhaa ja aktiviteettejä moneen makuun

Soma Bay on moderni lomakeskus, jonne suuntaavat niin sukeltajat, surffaajat kuin golfaajatkin. Olosuhteet golffille ovat loistavat: Tunnettu 18-reikäinen par 72 The Cascades -kenttä on kuuluisan Garry Playerin suunnittelema. Lämmin ilmasto ja vehreät viheriöt ovat golffarin unelma.

Vesiurheilulajit ovat erityisen suosittuja hyvien tuuliolosuhteiden takia. Suosittuja lajeja ovat surffauksen lisäksi myös purjelautailu, leijasurffaus ja purjehdus.

Alueelta löydät kaikki tarpeelliset palvelut. Pienen kylän tavoin suunniteltu kaupunki tarjoaa shoppaajalle pieniä putiikkeja, hyviä kahviloita ja maukkaita aterioita miellyttävissä ravintoloissa. Soma Bayn supermarket on paikallisten suosima ostoskohde.


Soma Bayn plussia

+ Erittäin kauniit rannat, hienoa hiekkaa
+ Hotellialueella myös kylpylä
+ Tarjoaa loistavat mahdollisuudet vesiurheiluun: Surffaus, snorklaus ja sukellus suosittuja
+ Rauhallinen lomakohde, sopii perheille ja vanhuksille


Miinuksia

- Shoppailumahdollisuudet ovat vielä hieman rajatut
- Kesät ovat tulisen kuumia, talvella tuuli saattaa häiritä lomailijoita
- Koska Soma Bayn suosio on kasvamassa, alueella on koko ajan rakennustoimintaa

Tutustu myös muihin Egyptin halpoihin matkakohteisiin:  Lomamatkat » Egypti

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Egypti

Matkajutut Egypti »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0036940574645996|1685951567.6361|1685951567.6324