Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Nautiskelua Hua Hinissä

Kirjoittaja: santtu
Kohdemaa: Thaimaa
Kohde: Hua Hin
Kirjoitettu: 1.3.2008
Muokattu: 1.3.2008
Lukijoita: 12479

                               Thaimaa: Hua Hin

Olimme juuri olleet hyvin antoisassa kohteessa, Kambodzan Siem Reapissa ja nyt vuorossa oli viikko näkemämme ja kokemamme sulattelua Hua Hinissä, Thaimaassa. Voisin sanoa, että meille todella tärkeä "pointti" Hua Hinissä, oli meidän hotellimme Hilton Hua Hin Resort & Spa. Sen sijainti ja taso olivat oivalliset. 

Huoneemme oli upeasti merelle päin ja siellä oli tunnelmallista istuskella lueskelemassa aamulla auringonnousun aikaan. (Joku nauttii tällaisesta ja joku aamuntorkku nukkuu sängyssään...) Hotellilla oli viihtyisä allasalue, mutta vesi altaissa tuolloin oli kylmempää kuin kuin yleensä hotellien altaissa. Aamiainen oli paras mahdollinen! Sen monipuolisempaa ei kukaan voi edes toivoa! (No joo, olihan aikanaan Wienissä ollessamme hotellissa aamiaisella kuohuviiniä ja mansikoita :) Hotellilla emme syöneet lounasta tai päivällistä kertaakaan, sillä hotellimme läheisyydessä oli todella monta "älyttömän" hyvää ravintolaa, joissa hinnat kuitenkin olivat eri luokkaa kuin Hiltonissa. Kadulla kulkee myös silloin tällöin vaunu, josta voi ostaa syötäväksi "tiristettyjä" heinäsirkkoja, toukkia ja torakoita! Hyvää ruokahalua!

Meille uusi kokemus oli ratsastaa elefanteilla. Onpahan sekin kokeiltu...

Hiltonin ranta on kovin kivinen ja siitä syystä olimme enimmäkseen altailla. (Hua Hin ei ole mikään "palmurantakohde" niin kuin moni luulee ) Rannalla kulkee ratsastajia hevosten kanssa ja tarjoavat mahdollisuutta maksulliseen ratsastukseen. Emme kokeilleet! Hotellin läheisyydessä on useita paikkoja, joissa voi nautiskella todella edullisella hinnalla esim. jalkahieronnasta. Mekin kävimme useita kertoja. Ja paikallisessa parturissa käynti on todella edullista. Itseäni harmitti, että olin juuri Suomesta lähtiessäni käynyt leikkauttamassa hiukseni. Tyttäremme hiuksista tuli oikein kivat ja siistit - hinta oli noin 2 euroa. Ei paha...

Kävimme maaseutukierroksella, mutta se ei antanut meille mitään uutta; ananasviljelmiä, kalojen kuivatusta, kauppahallissa käyntiä (se on kokemus erityisesti hajuaistille) jne.

Vietimme Uuden Vuoden hotellissamme ja kyllä kannatti! Hotelli laittoi parastaan. Päivän aikana allasalue muuttui iltaa varten upeaksi juhlapaikaksi, jossa oli siellä täällä buffet-pöytiä ihanine herkkuineen, esiintymislavoja... Illan teema oli A Circus Night at Hilton. Ja vuoden vaihtuessa koimme hienoimmat ilotulitukset, mitä me olemme nähneet...Happy New Year... 

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!


Aamuinen näkymä parvekkeeltamme
(Lisätty: 1.3.2008)

Kalojen kuivatusta katujen varrella. (Maaseutukierroksella)
(Lisätty: 1.3.2008)

Hotellimme uima-allasalue muuttuu Uuden Vuoden vastaanottoa varten...
(Lisätty: 1.3.2008)

Hotellimme rannasta oli mahdollisuus lähteä ratsastamaan..
(Lisätty: 1.3.2008)

Vuosi vaihtuu!
(Lisätty: 1.3.2008)

Tekisikö mielesi syödä "tiristettyjä" toukkia?
(Lisätty: 1.3.2008)

Vuosi on vaihtunut!
(Lisätty: 1.3.2008)

Myös "tiristettyjä" torakoita tarjolla...
(Lisätty: 1.3.2008)

Ratsastamassa elefanteilla...
(Lisätty: 1.3.2008)

Kaikki kiva loppuu aikanaan! - Ollaan kotimatkalla!
(Lisätty: 1.3.2008)

Kommentit

mapy - 1.3.2008
Mukava kertomus ja kuvat :)

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0041708946228027|1718631153.1551|1718631153.1509