Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Torakkajahti hotellihuoneessa

Kirjoittaja: ogliini
Kohdemaa: Thaimaa
Kohde: Phuket
Kirjoitettu: 8.1.2013
Lukijoita: 4826

Hotelli Woraburi Phuket Resort & Spa huoneessa oli todella runsaasti torakoita. Niitä oli vaatekomerossa, kylpyhuoneessa, työpöydällä, laatikoissa sekä jalkalistojen vieressä. Erityisesti ltaisin kun tulimme huoneeseen ja sytytimme valot, alkoi torakkajahti.

Mainitsin asiasta hotellin vastaanotossa sekä oppaalle Aurinkomatkojen toimistossa. Asiasta luvattiin olla yhteydessä hotelliin. Tilanne ei kuitenkaan muuttunut koko loman aikana. Huoneemme ovi parvekkeelle oli lähes koko ajan suljettuna koska ilmastointi oli päällä.

Olen matkaillut paljon erilaisissa lomakohteissa, ja tiedän että erilaisia hyönteisiä voi esiintyä huoneessa. Torakoita on torjuttu ennenkin.

Tässä mentiin yli normaaliuden rajat, josta seurasi mielipahaa ja pettymys lomaan, josta yhtenä päällimmäisistä muistoista on nyt loman mittainen torakkajahti

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!

Tähän matkakertomukseen ei ole liitetty kuvia.

Kommentit

Tätä matkakertomusta ei ole vielä kommentoitu kertaakaan. Haluatko olla ensimmäinen kommentoija? Kirjoita kommenttisi alapuolelta.

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0027079582214355|1708603122.7419|1708603122.7392