Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


1.12.2009 - Puola

Gdanskin hotellit - löydä hyvä hotelli kaupungista Gdansk

Gdanskin hotellit - löydä hyvä hotelli kaupungista Gdansk

Pommerin voivodikunnan suurin kaupunki Gdansk on koko Puolan kuudenneksi suurin kaupunki. Itse Gdanskin kaupungissa asukkaita on noin puolisen miljoonaa ja esikaupungit mukaan lukien alueella on noin miljoona asukasta, joten se vastaa asukasmäärältään pääkaupunkiseutuamme. Gdansk on perustettu reilu tuhat vuotta sitten, ja siellä onkin säilynyt paljon vanhoja rakennuksia. Hotellien hintavertailun kautta löytyy yli 40 hotellia kymmenen kilometrin sisällä keskustasta.

Tunnelmallinen Hotel Gdansk

Hotel Gdansk on kaupungin suosituimpia hotelleja, koska se sijaitsee lähellä vanhan kaupungin nähtävyyksiä keskeisellä paikalla Motlawa-joen rannalla. Keskeisestä paikasta johtuen hotellilta on mahtavat maisemat yli Vanhankaupungin ja huvivenesataman. Niin ikään lähellä ovat myös ostoskeskus Madison ja Gdanskin rautatieasema. Tämä ylellinen hotelli on entisöity ja sen onkin ollut alkujaan 1700-luvulla rakennettu viljavarasto. Suomalaiset matkailijat ovat arvostaneet hotellissa erityisesti hyvää palvelua, erikoisuutta, viihtyisyyttä, sisustusta, hyvää ravintolaa, hinta-laatu-suhdetta, idylisyyttä, sijaintia lähellä vanhaa kaupunginosaa ja hotellin omaa panimoa. Esimerkiksi toukokuun alussa hotelliyön hinnat ovat alkaen 118€.

Halvalla Pokoje Goscinne Via Steso

Myös monet halvat hotellit, kuten Pokoje Goscinne Via Steso, sijaitsevat lähellä Gdanskin keskustaa. Pokoje Goscinne Via Steso on ennen kaikkea edullinen majoitusvaihtoehto, mikäli haluat asua halvalla lähellä keskustaa (2km) ja vanhaa kaupunkia. Halvasta hinnasta huolimatta edullisten hotellihuoneiden varustukseen kuuluvat kylpyhuone, satelliittitelevisio ja maksuton Internet-yhteys. Huoneisiin voi majoittua 1-4 henkeä, ja vierailla on mahdollisuus järjestää omat grillijuhlansa hotellin puutarhassa. Suomalaiset kävijät ovat arvostaneet bussiyhteyksiä kaupungille ja lentokentälle, rauhallista sijaintia, markettien läheisyyttä, henkilökunnan ystävällisyyttä, viihtyisyyttä, maukasta aamiaista ja isoja huoneita. Vertailukohtana edelliseen yhden yön hinta toukokuussa on alkaen 36€ yöltä.

Hotel Podewils - Viiden tähden asumista kohtuu hintaan

Mikäli haluat asua ehkäpä Puolan parhaimmassa ja arvostetuimmassa hotellissa, niin valintasi on Hotel Podewils. Parhainta kaikessa on, että hotelli sijaitsee aivan Vanhakaupungin ytimessä, ja tunnelmaa parantaa vielä se, että Podewils-hotelli on sisustettu vanhanajan teeman mukaan. Huoneita on vain kymmenen, joten tätä luxusta halutessasi kannattaa hotelli varata hyvissä ajoin ennen matkaa. Podewilsessä on myös oma ravintola, joka tarjoilee liha-, kala- ja äyriäisruokia. Hotel Podewils pärjää hyvin myös hintavertailussa edellä mainituille, sillä hotelliyö kustantaa toukokuun alussa yhdeltä hengeltä noin 90 euroa ja kahdelta hengeltä noin 110 euroa.

Lisää Gdanskin hotelleja löydät: Hotellien hintavertailu

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Puola

Matkajutut Puola »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0050349235534668|1708602685.8635|1708602685.8585