Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
2.3.2008 - Iso-Britannia

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Rentouttavalle viikonloppumatkalle Lontooseen? Lontooseen voi lähteä niin perheen kuin kaverinsa kanssa. Lontoossa on paljon nähtävää - alempana on vinkkejä siitä, missä kannattaa käydä. Viikonlopun aikana ei varmastikaan ehdi kaikkeen tutustua, mutta kannattaa valita mielenkiintoisimmat päältä.

Nähtävyyksiä Lontoossa

Pakollisia Lontoon nähtävyyksiä on paljon. Lontoon keskustassa liikuttaessa eri paikkoihin tulee jo matkoilla vahingossa nähtyä Big Ben moneen kertaan. Parlamenttitalolla (Houses of Parliament) voit käydä seuraamassa ylä- ja alahuoneen istuntoja. Kensingtonin puisto ja Hyde Park ovat laajoja alueita, joissa on mukava käydä piknikillä, suurine nurmikenttineen ja puineen. Tower Bridge on mahtava kaunis silta, jonka yhteydessä on museo. Trafalgar Squarella voit päästä seuraamaan mukavia tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä näkemään kuuluisan amiraali Nelsonin patsaan. Muita kuuluisia kohteita ovat Luonnonhistorian museo (Natural History Museum), Harrodsin tavaratalo, Buckinhamin palatsi, British Museum, Madame Tussaud´sin vahakabinetti ja Modern Tate –museo.

Ruokailu ja välipalat

Lontoossa matkailja voi herkutella aamupalaksi tai välipalaksi täytettyjä patonkeja ja kerroskolmioleipiä. Monia hyviä paikallisia ruokia on lukematon määrä.

Aiheeseen liittyvät linkit


Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Iso-Britannia

Matkajutut Iso-Britannia »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0064542293548584|1716421661.4706|1716421661.4641