Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


2.1.2009 - Italia

Rooman hotellit - hyvä hotelli Roomasta

Rooman hotellit - hyvä hotelli Roomasta

Lukuisilla Rooman nähtävyyksillä kiertely saa matkailijan varmasti väsyneeksi. Kuinka löytää hyvä hotelli Roomassa? Rooman hotellit ovat tasoltaan vaihtelevia, ja hotellia varatessa kannattaakin etsiskellä kävijöiden kokemuksia hotelleista. Rooman hotellia varatessa kannattaa jo valmiiksi miettiä, mitä ominaisuuksia hotellilta toivoo: hinta, etäisyys keskustesta, etäisyys nähtävyyksiltä, Internet-yhteys, pysäköinti jne. Rooman ravintolat ovat aivan mahtavia monessa paikassa, joten ravintolan ei välttämättä tarvitse kuulua hotellin palveluihin. Viikonlopussa ehtii näkemään paljon Roomasta, mutta matkaan kannattanee varata ainakin viikko, mikäli haluaa käydä kaikessa rauhassa nähtävyyksillä.

Rooman hotelleja

Alla on poimintoja eri hotelleista Roomassa. Hotellit on haettu hotellien hintavertailusta, jonka kautta voi etsiä, vertailla ja varata 680 erilaista hotellia Roomaan. Alla esitellyt hotellit sopivat keskinmäärin melko hyvin nuorille pareille, aikuisille pareille, yksin matkustaville ja perheille.

Hotellien hintavertailuun

  • Halpa hotelli Roomassa - Hotel Metro

Hotel Metro on vuonna 2007 avattu kolmen tähden hotelli Roomassa. Hotellista on vain 10 minuutin ajomatka Rooman keskustaan, ja metroasemakin on aivan vieressä, joten tämä olisi optimaalinen vaihtoehto hinnan ja etäisyyden perusteella. Hotel Metron huoneet on hyvin varustettuja, ja baarin viihtyisässä baarissa voi rentoutua ja tavata muita matkailijoita. Moderni Hotel Metro on erittäin viihtyisä ja sen ominaisuuksiin kuuluu mm. ilmainen langaton Internet-yhteys, ilmastointi, pysäköintimahdollisuus, lentokenttäkuljetus jne. Suomalaiset matkailijat ovat erityisesti kiittäneet hotellin nykyaikaisuutta, siisteyttä, metroaseman läheisyyttä, ystävällistä henkilökuntaa, ilmaista Internet-yhteyttä ja ilmastointia.

Kahden hengen huoneet maksavat noin 40€ yöltä ja yhden hengen huoneet vastaavasti 35€.

  • 1 Via Dei Valeri - Hotelli Rooman nähtävyyksillä

Maaliskuussa 2008 avattu 1 Via Dei Valeri on nykyaikainen ja siisti hotelli aivan Rooman nähtävyyksillä. Hotelli sijaitsee San Giovanni -kirkon ja Colosseumin välissä Caelius-kukkulalla, josta on vain lyhyt kävelymatka kaikille Rooman kuuluisille maamerkeille ja nähtävyyksille. 1 Via Dei Valeri on niin ikään myöskin melko edullinen hotellisa Roomassa, vaikka hotelli onkin aivan uusi ja keskeisellä paikkalla Rooman keskustassa. 1 Via Dei Valerin palveluhin kuuluu kaikki nykyaikaisuudet ja sen lisänä aktiviteettja kuten hieronta ja polkupyöräily. Suomelaisten kävijöiden asiakasarvioiden mukaan hotelli on siisti, tyylikäs, rauhallinen ja sijainniltaan hyvä. Aamiainen lienee ainut asia, jota kävijät ovat pitäneet ehkäpä hieman kevyehkönä. Aamiainen kuitenkin sisältyy hotellihuoneen hintaan.

Kahden hengen huoneen hinnat on noin 69€ ja yhden hengen huoneet noin 64€. Sviitti maksaa vain noin 86€ kahdelta ja 74€ yhdeltä.

  • San Anselmo

Aventoni-kukkulalla sijaitseva San Anselmo on lähellä antiikin keisarillisen ajan nähtävyyksiä: Caracallan kylpylät, Forum Romanum, Colosseum ja Circus Maximus. San Anselmo -hotelli sijaitsee viehättävässä villassa, joka on alkujaan rakennettu jo 1800-luvulla. Hotellin viehättävyys perustuu loisteliaisiin sisätiloihin, näköalaan kuuluisalle benediktiiniluostarille, kukkaisiin parvekkeisiin ja puutarhaan, jossa tuoksuvat appelsiinikukat. San Anselmo on neljän tähden hotelli Roomassa, joten sen palveluihin kuuluu kaikki nykyaikaisuudet. Suomalaiset matkailijat ovat arvostelleet hotellin, ja antaneet kehuja erityisesti seuraavista hotellin ominaisuuksista: rauhallinen, sijainti, taso, siisti, kauniisti sisustettu, ystävällinen ja kielitaitoinen asiakaspalvelu, erinomainen buffet-aamiainen ja remontoidut huoneet.

San Anselmo on kohtuuhintainen, sillä kahden hengen huone kahdelle kustantaa 180€ yöltä ja yhdelle 160€ yöltä.

  • Viiden tähden Hotel Majestic Roma

Roomasta löytyy muutama viiden tähden hotelli, joista Hotel Majestic Roma on edullisimmasta päästä. Hotel Majestic Roma sijaitsee kuuluisalla Via Veneto -kadulla lähellä Espanjalaisia portaita ja Fontana di Trevi -suihkulähdettä. Hotelli on avattu jo 1889, ja aikojen saatossa siellä ovat viihtyneet monet poliitikot, taiteilijat ja muut kuuluisuudet. Via Veneto -kadulla sijaitsee tyylikkäitä kahviloita ja ravintoloita aivan hotellin vieressä. Hotel Majestic Roman palveluihin kuuluu niin ikään kaiki nykyaikaisuudet, jotka viiden tähden hotellilta vaaditaan.

Kahden hengen huoneet alkaen 229€ ja yhden hengen huoneet alkaen 225€.


Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Italia

Matkajutut Italia »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0061719417572021|1702028986.1072|1702028986.101