Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
23.6.2008 - Meksiko

Golfia Meksikon Cancunissa ja Playa del Carmenissa

Golfia Meksikon Cancunissa ja Playa del Carmenissa

Jatkamme sarjaamme golfmatkoista uudella maalla, Meksikolla. Aiemmin olemme kirjoittaneet seuraavaa: Yli 800 golfkenttää ja uskomattomat hiekkarannat: Fort Lauderdale & Orlando, Florida, Turkin Belekissä voit viettää golf-loman ja Portugaliin golfaamaan. Meksiko on ilmastonsa puolesta talvilomakohde, ja golffin peluukin on otollisinta Suomen talviaikaan. Valmiita golfmatkoja Meksikoon järjestää ainakin Finnmatkat.

Mayakulttuurien Cancun

Cancun sijaitsee kauniilla alueella Yukataninniemimaalla, jonka ympäristöön liittyvät mayojen ikivanhojen kaupunkien rauniot. Itse Cancun on Meksikon paras rantalomakohde, jonka rannoilla on valkeat hiekkarannat, turkoosi meri, koralliriutat ja mahtava golfkenttä. Cancunin alueella on yhteensä kolme mahtavaa golfkenttää. Hilton Golf Club on Hilton Cancun -hotellin vetonaula. Golfkenttä on suuniteltu raunioiden keskelle, jossa on myös eksoottisia eläimiä. Pelaaminen näillä väylillä on varmasti aivan erilaista kuin Suomessa. Hilton Golf Clubin väylät ovat viimeisteltyjä, ja mukaan kuuluu upea drving range ja jokunen haasteellinen bunkkeri.

Seuraava Cancunin golfkenttä on Moon Palace Golf Club, joka vastaa tasoltaan championship-kenttää. Golfkentällä on monia vesiesteitä ja haasteellisesti sijoitettuja bunkkereita, minkä johdosta pelaajalta vaaditaan hyvää suunnistusta. Moon Palace Golf Clubin kentällä kiertelee välipalakärry. Pok ta Pok on Cancunin arvostetuin ja vanhin golfkenttä, joka on rakennettu kristallinkirkkaan Karibianmeren ja Nichupten laguunin väliin. Pok ta Pokin väyliä reunustavat mayojen vanhat rauniot ja merenranta.

Värikästä golflomailua Playa del Carmenissa

Playa del Carmenissa lomailija kohtaa iloisia ihmisiä, lämpimiä värejä ja tulista ruokaa. Golfaajalle löytyy Playacar Golf Club, joka sijaitsee alle kilometrin päässä Karibianmeren turkooseilta rannoilta. Playacar Golf Clubin kenttä on yhdistelmä kaunista luontoa ja mayaraunioita. Golfkenttä vastaa tasoltaan championship-kenttää.

Matkajuttuja maasta: Meksiko

Matkajutut Meksiko »

Hotelleja matkakohteessa

(4 tähden hotelli)

The Reef Playacar

alk. 1915€
(4 tähden hotelli)

IBEROSTAR Paraiso Del Mar

alk. 1195€
(5 tähden hotelli)

RIU Palace Riviera Maya

alk. 1745€
(4.5 tähden hotelli)

Encanto Paseo Del Sol

alk. 1636€
(5 tähden hotelli)

Secrets Capri

alk. 1645€
(4 tähden hotelli)

Las Palapas

alk. 1050€

Näytä lisää hotelleja »

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0050380229949951|1721243595.3187|1721243595.3137