Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


17.6.2011 - Hollanti

Hotellit Amsterdamin keskustassa

Hotellit Amsterdamin keskustassa

Amsterdam on Alankomaiden pääkaupunki, ja myös koko valtion suurin kaupunki. Kesällä kaupungin keskilämpötilat nousevat yli 20 asteen, joten hotelli kannattaa varata niin, että huoneessa on ilmastointi. Talvella lämpötilat pysyttelevät plussan puolella, mutta ilmasto on muuten suhteellisen viileä. Amsterdamin keskustasta löytyy noin 400 eri hotellia, jotka on varattavissa hotellien hintavertailun kautta. Tässä jutussa on muutama vinkki, kun haluat löytää hyvän hotellin Amsterdamista.

Hotel Victorie

Kahden tähden Hotel VictorieKahden tähden Hotel Victorie on kohtuullisen edullinen hotelli Amsterdamin keskustassa. Moderni ja valoisa Victorie on hyvä hotelli lähes jokaiselle matkailijalle. RAI-konferenssikeskus sijaitsee vain 800 metrin päässä. Asiakkaille tarjotaan päivittäin tukeva buffet-aamiainen ja ilmainen langaton verkkoyhteys käyttöön.

Hotel Victorie on yksi Masterdamin keskustan suosituimmista hotelleista ja se sijaitsee De Pijpin alueella torien, kauppojen ja ruokapaikkojen läheisyydessä. Yhden hengen huone kustantaa noin 79€ yöltä, kun taas kahden hengen huone noin 99€ ja kolmen hengen huone noin 119€.
Katso hotellin tiedot tai varaa netistä »

Mercure Hotel Amsterdam Airport

Hotelli Amsterdamin keskustastaNeljän tähden Mercure Hotel Amsterdam Airport sijaitsee keskustan laidalla viiden kilometrin päässä Schipholin lentokentästä ja vartin bussimatkan päässä Amsterdamin ydinkeskustasta. Hotellista on ilmainen kuljetus lentokentälle. Mercure Hotel Amsterdam Airport on erityisesti aikuisten pariskuntien ja perheiden mieleen. Matkailijat ovat kiitelleet lisämaksusta saatavaa aamiaista ja toimivaa ilmastointia.

Tämä hotelli on erityisen hyvä valinta, jos haluat löytää laadukkaan, mutta halvan hotellin Amsterdamista. Hotellilla on usein hyviä tarjouksia, jolloin kahden hengen huoneet kustantavat noin 50 euroa yöltä.
Katso hotellin tiedot tai varaa netistä »

Hotel Okura Amsterdam - viisi tähteä

Viiden tähden hotelli AmasterdamistaViiden tähden hotelli Hotel Okura Amsterdam sijaitsee kilometrin päässä museoista DePijpin alueella. Hotel Okura Amsterdam on hyvä valinta hemmottelijoille, jotka haluavat nauttia ylellisyyksistä keskustassa lähellä Amsterdamin nähtävyyksiä. Hotellissa on käytännössä kaikki mukavuudet, mitä majoitukselta vain voi toivoa.

Hotel Okura Amsterdam on yksi edullisimmista viiden tähden hotelleista Amsterdamissa. Kannatta huomata, että hotelli on tarjouksessa lähes jatkuvasti, jolloin yön hinta kahden hengen huoneessa on noin 180€.
Katso hotellin tiedot tai varaa netistä »

Kaiken kaikkiaan Amsterdamista on helppo varata hyvä hotelli valinnan paljouden lähinnä aiheuttaessa harmaita hiuksia. Kannattaa tarkkailla Amsterdamin hotellien hintoja ajoissa ennen matkaa, ja varata hyvä hotelli siinä vaiheessa, kun huomaa jonkin hyvän hotellin olevan tarjouksessa. Halpaa matkaa etsivän kannattaa huomioida myös, että esimerkiksi Blue1 lentää suorilla lennoilla Amsterdamiin.

Jokaisella matkailijalla ei välttämättä ole luottokorttia - erityisesti nuoret aikuiset eivät ole ehtineet hankkia tai eivät ole aina oikeutettuja lunastamaan luottokorttia pankista. Usein luottokortin puute aiheuttaa ongelman varaushetkellä. Kuitenkin myös Amsterdamin keskustassa on hotelleja, jotka eivät vaadi luottokorttia varauksen tekemiseen. Tälläiset hotellit tosin myydään nopeasti loppuun netin kautta, joten sopivan majoituksen löytäminen ilman luottokorttia voi olla jokseenkin vaikeaa.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Hollanti

Matkajutut Hollanti »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0062019824981689|1721854910.2129|1721854910.2067