Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
22.10.2010 - Thaimaa

Lasten kanssa Thaimaahan

Lasten kanssa Thaimaahan

Ennen matkustamista lasten kanssa kannattaa yleisestikin miettiä matkakohdetta myös lasten silmin. Matkan suunnitteluun ja lopullisen matkakohteen valintaan tulisi vaikuttaa lasten turvallisuus ja myös se, että paikan päällä pitäisi olla myös lapsille tekemistä. Lasten kanssa Thaimaahan matkustaessa on useita mahdollisia matkakohteita, jossa myös lapset viihtyvät. Lento Thaimaaseen on varsin pitkä, joten kannattaa ennen matkaa sunnitella, kuinka totuttaa lapset aikaeroon.

Yleisesti ottaen kannattaa kuitenkin huomioida muutama seikka matkustettaessa lasten kanssa Thaimaahan. Thaimaassa on varsin kuuma päivisin, joten pienten vauvojen kanssa tulee olla varovaisesti auringossa. Lapsia varten tulee myös ottaa mielellään jo mukaan tarpeeksi vahvaa aurinkorasvaa, jossa tulisi olla myös korkea UVA- ja UVB-suoja.

Pelkkä aurinkorasva ei silti riitä, vaan lapset tulee patistaa välillä varjoon huilaamaan ja nauttimaan vettä tai limonaadia. Hotellilla ollessa kannattaa käyttää ilmastointia jäähdyttelyyn, mutta varoa pitämästä ilmastointia liian kylmällä, sillä Thaimaan matkankin aikana on helppo sairastua ikävään flunssaan.

Phuketin Kata Beach

Phuket on yksi suosituimmista matkakohteista Thaimaassa, joten on varsin selvää, että siellä on otettu myös perheen pienimmät huomioon. Lapsiperheille paras valinta Phuketissa on Kata Beach, koska sen alueella yöelämä on rauhallisempaa kuin Karon Beach tai Patong Beach -rantojen läheisyydessä. Itse rantakin on paljon rauhallisempi ja tilaa riittä lasten leikeille.

Krabi

Krabi ja erityisesti sen Ao Nang on ollut monen matkailevan perheen mieleen. Ao Nangin hiekkaranta syvenee kohtuullisen loivasti, joten veteen uskaltaa päästää perheen pienemmätkin uiskentelemaan kunhan lapsia pitää silmällä koko ajan. Yleisesti ottaen Krabilla, kuten muuallakin Thaimaassa, kohdellaan lapsia todella hyvin ja heidän tarpeensa huomioidaan.

Matkat perheen kanssa

Kannattaa huomioida varsin pitkä lentoaika ja mahdolliset välilaskut. Perheen kanssa voi olla helpompi matkustaa, jos varattuna on suorat lennot Thaimaahan ja lapset voivat nukkua yhtäjaksoisesti lennon aikana. Monesti esimerkiksi Euroopan matkakohteissa lapsialennus voi olla tyypillisesti 50% matkan hinnasta. Kuitenkin Thaimaassa majoittuminen on edullista, jolloin matkan suurin kustannustekijä on lennot. Näin ollen Thaimaan matkoille on harvoin saatavilla kovinkaan suuria lapsialennuksia. Kuitenkin eläminen ja ostokset ovat Thaimaassa varsin edullisia, joten matka Thaimaaseen ei kokonaisuudessaan välttämättä rasita perheen taloutta sen enempää kuin matka Eurooppaan.

Valmis pakettimatka on varmasti paras vaihtoehto matkustaa lasten kanssa. Tällöin kuljetuksista ja muista mukavuuksista on valmiiksi huolehdittu, ja sinulle vanhempana jää enemmän aikaa lomasta nauttimiseen kuin lapsista huolehtimiseen. Lue lisää ja varaa matkasi esimerkiksi Apollomatkoilta:
Apollomatkat » Thaimaa
»Thaimaan äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Thaimaa

Matkajutut Thaimaa »

Hotelleja matkakohteessa

(4 tähden hotelli)

Golden Beach Resort

alk. 1217€
(3.5 tähden hotelli)

Tipa Resort

alk. 1125€
(3.5 tähden hotelli)

Ao Nang Princeville Resort

alk. 1100€
(3.5 tähden hotelli)

Best Western Ao Nang Bay Resort & Spa

alk. 1€
(4 tähden hotelli)

Pakasai Resort

alk. 912€
(3.5 tähden hotelli)

Phra Nang Inn

alk. 1120€

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.005465030670166|1708852638.8425|1708852638.8371