Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


6.9.2010 - Iso-Britannia

Edinburghin hotellit esittelyssä

Edinburghin hotellit esittelyssä

Skotlannin itärannikon Edinburgh on historiallisesti merkittävä kaupunki, joka on toiminut myös Skotlannin pääkaupunkina vuodesta 1437. Edinburghin hotellit ovat vaihtelevia, mutta keskinmäärin hotellitarjonta on varsin laadukasta. Voit yöpyä romanttisessa edinburghilaisessa hotellihuoneessa tai majoittua johonkin viiden tähden moderniin hotelliin.

Voit etsiä hotellien hintavertailun kautta hotellin Edinburghiin. Löydät noin 220 hotellia aivan Edinburghin keskustasta. Katso vinkkimme ja harkitse matkaasi rakentaessa alla olevia hotelleja. Esimerkin vuoksi jutussa mainitut hinnat on laskettu lokakuun alusta.

Kew House and Apartments

Viiden tähden hotellin ei tarvitse välttämättä maksaa paljoa Edinburghissa. Yksi hyvä valinta asua hienosti on Kew House and Apartments -hotelli, jonka viisi tähteä takaavat mukavat olot matkan aikana ja rauhalliset yöunet.

Kew House and Apartments sijaitsee varsin hyvässä paikassa lentokentälle vievän päätien varressa. Itse Edinburghin keskustaan hotellilta matkustaa noin viisi minuuttia bussilla tai vartin kävellen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen maittavan aamiaisen, joka perustuu paikallisiin luomutuotteisiin.

Monet Edinburgin hotellit ovat melko kohtuuhintaisia, joista yksi on Kew House and Apartments. Hotelliyö yhden hengen huonessa kustantaa noin 94€ ja kahden hengen huoneessa noin 130€. Huoneen hintaan kuuluu ilmainen langaton Internet ja pysäköintipaikka. » Hotellin kotisivut

Novotel Edinburgh Centre

Novotel Edinburgh Centre on yksi suosituin Edinburghin hotelli. Novotel Edinburgh Centre on neljän tähden hotelli, jonka valikoimaan kuuluvat kuntosali, uima-allas, baari ja ravintola. Vain kymmenen minuutin päästä löydät parhaat Edinburghin ostosmahdollisuudet, joten Novotel Edinburgh Centre on varsin keskeisellä paikalla.

Huoneet on sisustettu modernisti ja siististi. Hotellissa on mahdollisuus langalliseen Internet-yhteyteen, joten sinne voivat matkustaa myös työmatkalaiset, vaikkakin kyseessä on ehkäpä enemmän shoppailusta kiinnostuneen lomamatkailijan laadukas hotelli.

Kyseessä on yksi halvimmista Edinburghin laadukkaista hotelleista, sillä kahden hengen huone kustantaa vain noin 120€. » Hotellin kotisivut

Northumberland Hotel

Edinburghista on vaikea löytää halpaa hotellia, mutta halvalla matkustavan kannattaa harkita ainakin Northumberland Hotel -hotellia.  Northumberland Hotel on erityisesti Edinburghiin matkustavien perheiden suosiossa, ja se onkin varsin hyvä tukikohta loman ajaksi noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Hotelli sijaitsee varsin rauhallisella alueella lähellä keskustaa. Hotellihuoneet on sisustettu varsin perinteisesti ja sisustus onkin varsin pelkistetty. Huoneissa on kuitenkin televisiot ja muut halvempaankin hotelliin sopivat varusteet. Aamiainen tarjoillaan päivittäin.

Northumberland Hotel on ehkäpä halvin Edinburghin hotelli, sillä kahden hengen huone kustantaa noin 65 euroa ja perhehuone saman verran. » Hotellin kotisivut

Hintavertailun avulla löydät nämä ja monet muut ylelliset sekä halvat hotellit Edinburghista.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Iso-Britannia

Matkajutut Iso-Britannia »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0055959224700928|1716784180.6299|1716784180.6243