Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
19.8.2010 - Thaimaa

Phuketin rantalomakohteet - Karon Beach, Patong Beach ja Kata Beach

Phuketin rantalomakohteet - Karon Beach, Patong Beach ja Kata Beach

Phuket on noussut yhdeksi suomalaisten suosituimmista talvilomien matkakohteista. Matkailijoita vetää puoleensa ennen kaikkea kaunis luonto ja lämpimät aurinkopäivät paratiisimaisilla aurinkorannoilla. Thaimaan Phuketin vetovoiman voidaan tiivistää perustuvan lämpimään ilmastoon, kauniisiin maisemiin, monimuotoiseen kulttuuriin ja matkustajan iästä riippumatta monipuolisiin palveluihin.

Matkoja Phuketiin tehdään kesällä ja talvella, mutta talvi on huomattavasti suositumpi matkailukausi, koska kesäisin sataa jopa joka toinen päivä. Thaimaa ja Phuket tarjoavat monia hiekkarantoja, joista osa on lähes koskemattomilla alueilla. Turistille parhaat hiekkarannat ovat Karon Beach, Patong Beach ja Kata Beach, jotka kaikki sijaitsevat lähes vierekkäin Länsi-Phuketin rannalla. Kaikilta rannoilta on hyvät bussiyhteydet Phuket Towniin, mutta jos kovempi kyyti ei vatsaa väännä, niin voi matkustaa myös tuk-tuk -lavatakseilla, jotka menevät suomalaiseen makuun välillä jopa uhkarohkean kovaa vauhtia.

Karon Beach

Karon Beach ei ole niin vilkas kuin Patong Beach, mutta tekemistä ja mahdollisuuksia riittää silti. Parhaimmat Phuketin hotellit sijaitsevat juuri Karon Beachilla. Pitkän rannan varrella on myös muutamia viihtyisiä ravintoloita, joissa voit syödä hyvin halvalla. Päivisin voit ostaa rannalta esimerkiksi aivan tuoreen ananaksen välipalaksi. Karon Beach on erityisen siisti ja puhdas ranta. Vielä syrjäisempiä rantoja on tarjolla kauempana, mutta niille turistit harvemmin eksyvät.

Patong Beach

Jos haluat rantalomailla Phuketin vilkkaimmalla hiekkarannalla, niin valitse hotellisi Patong Beachin läheisyydestä. Palvelut ja yöelämä on kaikkein vilkkaimmillaan juuri Patongilla. Patong Beach on hyvä valinta, jos haluat harrastaa vesiurheilua ja loikoilla päiväsi lukuisten turistien joukossa hienohiekkaisella rannalla. Alueella on koko Phuketin kattavin valikoima baareja ja diskoja, joten se on yksi nuorison suosimista matkakohteista Thaimaassa.

Kata Beach

Kata Beach on suosituista hiekkarannoista kaikkein hiljaisin. Kata oli pitkään varsin tuntematon ranta, mutta sinne on alkanut kehittymään pikku hiljaa lomakeskus. Vaikka Kata Beach onkin hieman hiljaisempi paikka, niin siellä on silti reilusti ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Itse hiekkaranta on huomattavan leveä. Yöelämä on paljon rauhallisempaa kuin muissa matkakohteissa, joten Kata Beach sopii hyvin lapsiperheille.

Matkat

Kannattaa lähteä Phuketin matkalle talvella, jolloin ilmasto on suosiollinen ja aurinko paistaa päivittäin. Suomalaisista matkatoimistoista ainakin Lomatmatkat tekee matkoja edellä esiteltyihin Karon Beachiin, Patong Beachiin ja Kata Beachiin.

Varaa oma matkasi Phuketin rannoille: Lomamatkat » Phuket

Matkajuttuja maasta: Thaimaa

Matkajutut Thaimaa »

Hotelleja matkakohteessa

(3 tähden hotelli)

Orchidacea Resort

alk. 820€
(3.5 tähden hotelli)

In On The Beach

alk. 870€
(5 tähden hotelli)

Katathani Phuket Beach Resort

alk. 1435€
(2.5 tähden hotelli)

Kata Poolside Resort

alk. 995€
(4 tähden hotelli)

Horizon Karon Beach Resort Family Wing

alk. 970€
(4 tähden hotelli)

Horizon Karon Beach Resort Club Wing

alk. 1265€

Näytä lisää hotelleja »

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.005652904510498|1708852593.2595|1708852593.2538