Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
14.4.2008 - Bulgaria

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista matkailukohteista. Alue on rakennettu 1950-luvulla Mustanmeren rannalle pääasiassa turisteja varten, sillä vakituisia asukkaita on vain 1400, vaikka lomahotelleja on 120. Sunny Beach on nuorison suosiossa lukuisten diskojen ansiosta, mutta alueen leikkipaikat, pomppulinnat ja minijunat keräävät paikalle myös lapsiperheitä.

Mahtava hiekkaranta

Balkanvuorten suojassa oleva vaaleahiekkainen hiekkaranta on jopa 120 kilometriä pitkä. Ranta on paikoitellen todella matalaa, ja sadan metrin päässä rantaviivasta vesi ulottuu vain polviin asti. Paikoitellen ranta voi olla hieman syvempää ja aallokkoista, mutta monella rannalla on varoitusliput, mikäli uiminen on vaarallista. Rannoilla on rantatuolien vuokrausmahdollisuus, rantakahviloita ja myyjiä.

Vilkasta iltaelämää

Iltaelämää varten löytyy nuorille lukuisia baareja ja diskoja, joista mainittakoon Select Bars -baariketju monine erilaisine yökerhoineen. Hieman vanhempaan makuun on englantilaisia pubeja ja urheilubaareja jalkapallon katseluun televisiosta. Uhkapeluri saattaa löytää itsensä helposti myös kasinolta.

Halpaa ja maukasta ruokailua

Bulgarialaisessa keittiössä on vaikutteita niin Turkista kuin Kreikasta. Tärkeimmät ravintoloiden erikoiset lisäraaka-aineet ovat jogurtti, hunaja, lammasjuusto, valkosipuli ja monet tuoreet yrtit. Pääruoka maksaa vain noin viisi euroa ja olut yhden euron. Kokeilemisen arvoisia ruokia:

  • Banitsa - voitaikinapiiras
  • Kavarma - lihapata, jossa vihanneksia ja mausteena chili
  • Kebabcheta - maustettuja jauhelihakääryleitä
  • Mekitsas - friteerattuja pannukakkuja lisukkeinaan hunaja, juusto ja pähkinät

Shoppaile halvalla

Bulgaria on otollinen paikka shoppailuun, sillä hinnat ovat todella alhaalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että halvimmat vaatteet, pelit, cd-levyt ja kengät ovat aitojen merkkien kopioita. Tuliaisiin voivat kuulua myös ruususta valmistetut kauneudenhoitotuotteet, käsityöt, kristalliastiat, viinit ja uskonnolliset teokset.

Etsi matkoja Sunny Beachiin

Ebookers
Lomamatkat » Alanya


a

Matkajuttuja maasta: Bulgaria

Matkajutut Bulgaria »

Hotelleja matkakohteessa

(4.5 tähden hotelli)

Jeravi

alk. 615€
(3.5 tähden hotelli)

Dunav

alk. 625€
(4 tähden hotelli)

Briz Beach

alk. 681€
(4 tähden hotelli)

Heaven

alk. 615€
(4 tähden hotelli)

Tiara Beach

alk. 755€
(3.5 tähden hotelli)

Efir Apartments

alk. 515€

Näytä lisää hotelleja »

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2022 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0036468505859375|1660133373.5108|1660133373.5071