Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
13.4.2008 - Thaimaa

Matka Thaimaaseen talvella 2008-2009

Matka Thaimaaseen talvella 2008-2009

Thaimaa on suosittu matkailumaa Kaakkois-Aasiassa. Matkailijan on helppo kokea Thaimaa monella tavalla, sillä Pohjois-Thaimaa ja Etelä-Thaimaa eroavat toisistaan todella paljon. Pohjoisen vuoristoissa voi toisinaan olla jopa pakkasta talvimonsuunien aikaan, mutta etelässä ilmasto on aina kostea ja kuuma.

Thaimaassa kunnioitetaan perinteitä

Thaimaalaiset pitävät perinteitään arvossa, joten yhteiskunta nojautuu vahvasti kolmeen tukipilariin: kuningas, munkit ja pääuskonto therava-buddhalaisuus. Thaimaan luokkayhteiskunnassa tervehditään liittämällä kädet yhteen, ja kumartamalla syvään etenkin korkea-arvoisempia tervehdittäessä.

Thaikeittiön herkkuja

Thaimaalaisen ruuan tärkein osa on thairiisi, jonka kanssa syödään pääasiassa äyriäisiä, kasviksia, kalaa ja tulisia curreja. Khristoffer Kolumbuksen matkojen jälkeen on myös chilistä tullut tärkeä osa thaimaalaista ruokaa. Ruuan kanssa tarjoillaan yleensä maustekastikkeita, kuten chilikastike ja kalakastike. Thaimaassa syödään puikoilla lähinnä vain nuudelia, ja etenkin lusikka on yleinen ruokaväline.

Thaimaan suositut matkakohteet

Suosituimpia matkakohteita Thaimaassa ovat pääkaupunki Bangkok, Phuket, Hua Hin ja Khao Lak. Bangkokissa voi viettää mukavan kaupunkiloman tekemällä ostoksia ja nauttimalla vilkkaasta ihmisvilinästä. Khao Lak, Phuket ja Hua Hin ovat loistavia valintoja auringonpalvojalle ja rantaleijonalle.

Thaimaaseen on lentoja yhdeksältä eri paikkakunnalta

Finnmatkat järjestää ensi talven Thaimaan matkoja yhdeksältä eri kentältä. Thaimaaseen voit lentää Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Vaasasta, Rovaniemeltä, Oulusta, Kuopiosta, Savonlinnasta ja Jyväskylästä.

Lue lisää ja varaa Thaimaan matka:  Lomamatkat » Thaimaa

Matkakertomuksia Thaimaasta


Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Thaimaa

Matkajutut Thaimaa »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.00565505027771|1708846873.7688|1708846873.7631