Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


22.6.2010 - Italia

Venetsian hotellit - Romanttiset ja viihtyisät hotellit Venetsiassa

Venetsian hotellit - Romanttiset ja viihtyisät hotellit Venetsiassa

Venetsia on romanttinen kaupunki, jossa liikenteen melu ei häiritse ketään. Käytännössä ainoa vaihtoehto matkustamiseen on veneellä ja kävellen, joten sinun ei tarvitse kuunnella autojen ääniä, vaan voit rauhassa nauttia romanttisesta tunnelmasta.

Venetsiassa on lukuisia toinen toistaan romanttisempia ja viihtyisämpiä hotelleja. On helppo löytää hyvä hotelli Venetsiasta, mutta harkitse ainakin tässä jutussa esitellyt vaihtoehdot. Venetsia ei ole aivan halvimpia kaupunkeja matkustaa, joka näkyy myös hotellien hinnoissa, mutta myös halpoja hotelleja Venetsiastakin löytyy.

Kaiken kaikkiaan löydät hotellien hintavertailusta noin 300 hotellia Venetsiasta, joista noin 160 on aivan keskeisimmällä paikalla Venetsiaa. Esimerkin vuoksi jutussa esitettyihin hintoihin on valittu hinta heinäkuun alusta, jotta voit vertailla Venetsian hotellien hintoja.

Hotel Al Vagon - halpa hotelli

Venetsian halvat hotellitHotel Al Vagon on halpa hotelli Venetsiassa. Tähti luokitukseltaan Hotel Al Vagon lasketaan yhden tähden hotelliksi, mutta alhaisen luokituksen ei kannata antaa hämätä, sillä tässä hotellissa voit nukkua yösi varsin mukavasti. Hotel Al Vagon on sisustettu varsin romanttisesti Venetsian muuhun tyyliin sopivasti.

Hotel Al Vagon sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Rialto sillalta, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä St. Mark's Squarelta ja 1,5 kilometrin päässä Santa Lucia juna-asemalta. Kaikki hotellin huoneet ovat ilmastoituja ja niissä on oma kylpyhuone.

Hotel Al Vagon on varsin suosittu halpa hotelli Venetsiassa, joten kannattaa varata hotelli ajoissa. Kahden hengen huoneen saa yöltä alkaen noin 70€. Hotellin kotisivut »

Hilton Molino Stucky Venice - viisi tähteä

Viiden tähden hotelli VenetsiastaLuxus-mukavuuksia haluavan kannattaa tutustua Hilton Molino Stucky Venice -hotelliin, joka on halvin viiden tähden hotelli Venetsiassa. Hilton Molino Stucky Venicesta on näköala Venetsiaan, mutta itse hotelli sijaitsee Giudecca-saarella. Kuitenkin tämä on hyvä valinta hotelliksi, sillä tältä hotellilta pääsee ilmaisella venekyydillä Venetsian Pyhän Markuksen torille, tai voit vaihtoehtoidsesti käyttää julkisen liikenteen Alilaguna-veneitä, joilla pääset Zattere-asemalle ja kaikille pääostosalueille.

Hilton Molino Stucky Venice -hotellissa yhdistyvät romanttinen tyyli ja modernit piirteet. Hilton Molino Stucky Venice onkin yksi Venetsian ylellisimmistä design-hotelleista, joissa on myös oma wellness-kylpylä. Hotellihuoneet ovat varsin suuria ja viihtyisiä marmorikylpyhuoneineen ja plasmatelevisioineen. Tässä hotellissa on luonnollisesti oma buffet ja aamiainen, mutta vieressä on monia ravintoloita ja baareja.

Hilton Molino Stucky Venice on usein tarjouksessa, joten kannattaa hyödyntää tarjousmahdollisuuksia, ja varata halvalla viiden tähden hotelliyö. Kahden hengen huoneet maksavat yöltä noin 260€. Hotellin kotisivut »

Suosittu Casa Nicolò Priuli

Suosittu ja hyvä hotelli VenetsiaCasa Nicolò Priuli on yksi suosituimmista Venetsian hotelleista. Casa Nicolò Priuli sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen torilta ja lähellä San Zaccarian asemaa sekä 400 metrin päässä Basilica San Marco ja Bell Tower of San Marco -museoista. Hotellia ympräröivät Venetsian kanaalinäkymät, joten voit tarkastella lähistöllä liikkuvia vesibusseja.

Viihtyisä Casa Nicolò Priuli on sisustettu kodikkaasti ja romanttisesti Venetsian henkeen sopivasti. Buffet-aamiainen sisäpihalla tai ruokasalissa on täysin ilmainen ja hotellihuoneiden hintaan kuuluvat Internet-yhteys sekä mahdollisuus tuoda ilmoitettaessa lemmikkieläimet mukana ilman lisämaksua.

Casa Nicolò Priuli on hyvä valinta hintalaatusuhteessa ja kustantaa yöltä vain noin 150€ kahden hengen huoneessa. Hotellin kotisivut »

Nämä ja monet muut Venetsian hotellit voit varata hotellien hintavertailusta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Italia

Matkajutut Italia »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0052628517150879|1708603578.1922|1708603578.1869