Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


28.3.2010 - Latvia

Riian hotellit - Löydä hyvä hotelli Riiasta

Riian hotellit - Löydä hyvä hotelli Riiasta

Riika kasvattaa jatkuvasti suosiotaan suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, ja onkin hyvä valinta pienellä budjetilla matkustavalle. Riikaan matkustavat niin perheet kuin myös reppureissaajat.

Hotellit Riiassa ovat vaihtelevia, mutta Riian hintatasosta johtuen kaupungissa ja sen lähistöllä on paljon halpoja hotelleja. Keskustan suurissa hotelleissa on viiden tähden palveluita, mutta erityisen halpaa majoitusta löydät hieman sivummalta erilaisista majataloista ja pienemmistä hotelleista. Tässä matkajutussa on esitelty muutama hyvä hotellivalinta Riiassa.

Viiden tähden Royal Square Hotel & Suites

Viiden tähden hotelli Royal Square Hotel & SuitesYlelliseen majoitukseen tottuneen matkailijan kannattaa harkita hotellikseen viiden tähden Royal Square Hotel & Suites -hotellia. Hotelli on tekniikaltaan ja sisustukseltaan nykyaikainen, mutta rakennus on uusklassismin ajan arvokas kulttuuriperintö. Royal Square Hotel & Suites sijaitsee Vanhakaupungin pääkävelykadulla lähellä tärkeitä hallinnollisia rakennuksia ja pankkien pääkonttoreita, joten se soveltuu hyvin liikematkalaiselle. Lähistöllä on myös kaupungin tärkeimpiä Riian nähtävyyksiä eli hotelli on niin ikään loistava tukikohta lomamatkailijalle.

Valoisissa huoneissa on suurien ikkunoiden lisäksi sauna ja langaton Internet-yhteys maksutta. Hotellin yhteydessä on ravintola Desiderata, jos et jaksa pitkän päivän päätteeksi lähteä ulos etsimään ruokapaikkaa. Hotellihuoneen hinnat alkavat 93€ yöltä.

Old Riga Palace

Old Riga PalaceDaugava-joen läheisyydessä Vanhakaupungissa sijaitseva Old Riga Palace on kohtuuhintainen hotelli Riiassa. Vuonna 2009 valmistuneen hotellin nykyaikaisuudesta takuuna ovat kuntokeskus, porealtaalla varustettu saunaosasto, aulabaari ja modernit konferenssitilat. Viihtyisyydestä takeina ovat myös ilmastointi ja hotellin oma baari. Lisähintaan voi varata huoneiston, josta on hyvät näköalat yli Riikan Vanhakaupungin kattojen. Kannattaa tiedustella etukäteen hotellin lentokenttäkuljetuksista.

Hotellihuoneiden hintaan kuuluu kiinteä Internet-yhteys. Huoneet ovat tällä hetkellä alennuksessa, joten yhden hengen huoneet maksavat alkaen noin 50€ ja kahden hengen huoneet alkaen noin 60€.

Valentina 15 - halpa hotelli Riiassa

Halpa hotelli RiikassaHalpaa majoitusta etsivän kannattaa tutustua Valentina 15 -motelliin, joka sijaitsee Daugava-joen vasemmalla rannalla. Motellilta on loistavat julkisenliikenteen yhteydet lentokentälle ja Riian Keskustaan, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi reppureissaajan tukikohdaksi. Edullisuudestaan huolimatta Valentina 15 on viihtyisä ja kodikas motelli, johon kuuluu myös viihtyisä piha-alue.

Alkujaan hotelli on rakennettu 1911, mutta sittemmin se on remontoitu vuonna 1995 ja uusin osa otettu käyttöön 2004. Parasta tässä hotellissa lienee sen hinta, sillä kahden hengen huoneet ovat alkaen noin 20€ yöltä.

Yllä esitellyt ja muut Riian hotellit voit varata helposti hotellien hintavertailun kautta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Latvia

Matkajutut Latvia »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0062191486358643|1702029589.9355|1702029589.9293