Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


7.2.2010 - Saksa

Berliinin hotellit - Vinkit hyvän hotellin löytämiseksi Berliinistä

Berliinin hotellit - Vinkit hyvän hotellin löytämiseksi Berliinistä

Berliini on asukasmäärältään Saksan suurimpia kaupunkeja, ja sen hotellitarjontakin on varsin laaja. Hotellien hintavertailun kautta löytyy tälläkin hetkellä jopa 666 hotellia Berliinistä. Mukaan mahtuu monia viiden tähden hotelleja, mutta hotellivertailun kautta löytyvät myös monet erittäin halvat hotellit Berliinissä.

Brilliant Apartmens


Brilliant ApartmentsBrilliant Apartmens on hyvä hotelli Berliinissä, jos etsit kohtuuhintaista hotellia, mutta haluat asua melko lähellä Berliinin nähtävyyksiä. Hotelli sijaitsee Mitten -kaupunginosan rajalla, joten Berliinin nähtävyyksille on helppo päästä niin kävellen, julkisilla yhteyksillä kuin myös autolla.

Kävijöiden arvosteluissa Brilliant Apartmens on saanut kiitosta sijainnistaan viehättävällä ja eloisalla alueella. Lähistöllä on monia kauppoja, baareja ja kahviloita, joten tutustuminen päivittäiseen elämään Berliinissä on helppoa, jos tukikohtasi on Brilliant Apartmens. Hotellin hinnat alkaen noin 90€ yöltä.

A&O Berlin Friedrichshain - halpa hotelli Berliinistä


A&O BerlinKeskeisellä paikalla sijaitseva kahden tähden A&O Berlin Friedrichshain on niin ikään hyvä hotelli, jos lähdet mielelläsi tutkimaan Berliinin nähtävyyksiä. Varustelultaan A&O Berlin Friedrichshain ei pärjää parhaimmille Berliinin hotelleille, mutta on riittävän tyylikäs halpamatkustajan mieleen.

Erikoisuutena tässä Berliinin hotellissa on, että hotellista voi varata myös vuoteen neljän tai kuuden vuoteen makuusaleista, jotka voivat sopia hyvin interrailaajalle. Halvimmillaan omat hotellihuoneen saa reilulla 25 eurolla.

Rocco Forte Hotel de Rome


Rocco Forte Hotel de RomeRocco Forte Hotel de Rome on asiakkaiden keskuudessa arvostetuin Berliinin hotelleista. Tämä vuonna 1889 alkunsa saanut hotelli on loistava valinta, mikäli haluat asua Berliinin ytimessä ja päästä nopeasti ympäröiville nähtävyyksille. Moderneissa hotellihuoneissa on nykyaikaista teknologiaa vaativan matkailijan käyttöön. Hotellihuoneiden tyyliin kuuluvat myös kylpyhuoneiden lämmitetyt mosaiikkilattiat ja lasiseinät, korkeat katot ja yksityiskohtainen sisustus.

Rocco Forte Hotel de Romen palveluihin kuuluvat myös ravintolat: Parioli-ravintolosta tukeva aamiainen, Opera Courtissa iltapäivätee, Bebel-baari historiallisine näkymineen Bebelplatz-aukiolle ja Velevet-huone, jossa on viihtyisän intiimi ilmapiiri. Hotellin tarjontaan kuuluvat myös wellness- ja kylpyläpalvelut sekä kauneus- ja terveyshoidot.

Hotel de Rome on osa laadukasta Rocco Hotel Collection -ketjua, jonka hotellit ovat myös laadunsa hintaisia. Rocco Forte Hotel de Rome on oiva valinta, jos sinulla on varaa maksaa viiden tähden hotellista Berliinissä. Halvimmillaan huoneen löydät alle 400 eurolla.

Etsi lisää hotelleja hotellien hintavertailun kautta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Saksa

Matkajutut Saksa »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0061559677124023|1695948494.538|1695948494.5319