Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


4.1.2010 - Iso-Britannia

Lontoon hotellit - katso hotelliehdotukset Lontoossa ja löydä hyvä hotelli Lontoosta

Lontoon hotellit - katso hotelliehdotukset Lontoossa ja löydä hyvä hotelli Lontoosta

Lontoo on Englannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan (UK eli United Kingdom) pääkaupunki. Se on yksi Euroopan suurimmista kaupungeista ja sen ympäristön metropolialueen asukusluku on jopa 12 miljoonaa. Roomalaiset perustivat Lontoon valtakaudellaan noin vuonna 50.

Hotellien hintavertailun kautta löytyy Lontoosta lähes 750 eri hotellivaihtoehtoa. Mikäli haluat hotellisi läheltä palveluita ja nähtävyyksiä, löytyy 2 kilometrin säteellä keskustasta vielä 686 hotellia. Vaihtoehtoja Lontoossa siis on vaikka muille jakaa.

Suosituin La Suite

La Suite on todella suosittu ja nykyaikainen hotelli aivan Marylebone Villagen sydämessä. Muutaman minuutin taksimatkan päässä hotellilta ovat muun muassa Victorian ja Paddingtonin rautatieasemat, joilta pääset Gatwick- ja Heathrow Express -lentokenttäkuljetusten avulla vaivattomasti lentokentälle. Hotelli sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Baker Streetin metroasemalta. Nähtävyyksistä lähimpinä ovat Regent's Park ja Madame Tussaud's, joihin molempiin on vain hetken kävelymatka.

Tarjolla on muun muassa studiosviittejä ja ylellisiä executive-tason sviittejä, joissa on makuuhuoneen lisäksi erillinen työtila. Kaikkiin sviitteihin kuitenkin kuuluu keittokomero ja minitoimisto, jossa on erittäin kätevästi maksuton laajakaistainternet, faksi, tulostin ja tietokone. Sviitin tasosta huolimatta löydät huoneestasi myös LCD-television, DVD-soittimen ja ylellisiä Elemis-tuotteita.

Huonehintaan sisältyy myös mannermainen aamiainen, joka tuodaan suoraan sviittiin asti joka ikinen aamu.

Ylellinen The Montcalm

The Montcalm on eräs Lontoon hotellien timanteista: Viiden tähden hotelli aivan Lontoon West Endissä, vain 500 metrin päässä Oxford Streetistä, tarjoaa lumoavaa luksusta yöpyjälle. Hotelli sijaitsee vain 300 metrin päässä Marble Archin metroasemasta. Nähtävyyksistä Hyde Park ja useat kaupat, sekä teatterit sijaitsevat aivan hotellin tuntumassa.

The Montcalmin jokaisessa huoneessa on luksus-kokoinen jättisänky, iPod-kaiutintelakka, kansainväliset satelliittikanavat ja HD-televisio. Marmoriset pesuhuoneet ovat myös täynnä luksusta. Lisäksi vieras voi valita huoneensa tuoksun kuuden eri vaihtoehdon väliltä.

The Montcalmin kylpylässä on neljä huonetta eri hoidoille, kuntoiluun tarkoitettu uimarata, sauna, höyrysauna, monsuunisuihku, allas rentoutumiseen ja 24-tunnin kuntosali.

The Montcalmin oma The Vetro -ravintola tarjoaa erinomaisia italialaisen keittiön ruokia. Hotellista löytyy myös baari, Barre Noire, ja iltapäivän teehetkiin sopiva tunnelmallinen kahvio.

Hyvien kulkuyhteyksien St. Giles Hotel & Leisure Club

St. Giles Hotel sijaitsee vain 50 metrin päässä metroasemalta ja Oxford Streetin kaupoista hienolla West Endin alueella. Hyvän tästä Lontoon hotellista tekee erityisesti sen sijainti: Lyhyen kävelymatkan päässä ovat muun muassa Piccadilly Circus -aukio, teatterit, Covenant Garden, British Museum ja National Gallery. Lähimmälle metroasemalle, Tottenham Court Roadille, ei myöskään ole pitkä matka.

St. Giles -hotellin asukkaat saavat myös alennusta sisäänpääsystä St. Giles Leisure Clubiin. Leisure Club on tunnettu urheilukentistään ja kauneushoidoistaan, mutta myös uima-altaat ja kuntosali ovat hotellivieraiden käytettävissä.

Hotellissa on kolme ravintolaa: Japanilainen, aasialainen ja italialainen.

Löydät Lontoon suosituimmat ja halvat hotellit hintavertailusta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Iso-Britannia

Matkajutut Iso-Britannia »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0062408447265625|1716778136.6855|1716778136.6793