Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
22.12.2009 - Egypti

Niilin risteily

Niilin risteily

Niilin risteily tarjoaa unohtumattoman matkan Faaraoiden historiaan ja Egyptin kauniisiin maisemiin. Upea laiva lipuu pikkuhiljaa pitkin Niiliä – näin sinä ehdit nähdä ja kokea paljon. Niili jättääkin useimpiin turisteihin lähtemättömän vaikutuksen, sillä se on vaikuttava ja historiallinen joki.


Alus lipuu pikkuhiljaa pitkin Niiliä

Niilin risteilyllä koet lomamatkan kaikki parhaat puolet: Tyylikäs ja hyvin varustettu alus on mahtava paikka ottaa aurinkoa, tutkiskella maisemia ja rentoutua hyvän ruoan äärellä. Matkan sujuvuudesta huolehtivat henkilökunnan osaavat jäsenet. Kaikki katetaan valmiiksi ja sinun tehtäväsi on nauttia olostasi täysin siemauksin. Palvelun taso on poikkeuksetta korkea. Risteilyaluksen henkilökunta on koulutettu hygienian osalta hyvin ja kaikki on nykyaikaista ja siistiä. Ruokaa Niilin risteilyllä saat useimmiten noutopöydästä päivittäin vaihtelevalla teemalla.

Päivisin Niilin risteilyn osanottajat voivat tutustua historiallisiin muistomerkkeihin tai valita aurinkokannella löhöilyn. Iltaisin tunnelma on rentoa ja hyvä musiikki vauhdittaa aktiivisimmat tanssimaan. Risteily yhdistää siis lekottelua ja nähtävyyksiä. Kaikki on paketoitu kätevän matkan muotoon: Tarjolla on runsain mitoin mitä mahtavimpia elämyksiä.


Vinkkejä risteilylle

Risteilylle kannattaa varata mukaan myös lämmintä vaatetta. Yöt Niilillä ovat usein viileitä, vaikka päivälämpötila kohoaakin todella korkealle. Säilytystilat laivoilla ovat kuitenkin rajalliset, joten tee matkatavaroidesi kanssa järkeviä valintoja. Majoitus tapahtuu kahden hengen ikkunallisissa hyteissä.

Mitä etelämmäs laiva ehtii, sitä hienommiksi muuttuvat maisemat. Kaikkein parhaat kohteet löytyvät Assuanista, jossa ovat käyneet historian suuret henkilöt aina Julius Caesarista Aleksanteri Suureen. Kuten Sinuhe egyptiläinen aikoinaan sanoi: ”Joka on kerran Niilin vettä juonut ei voi janoaan enää muulla vedellä sammuttaa.”

Paras aika Niilin risteilylle on talvella, marraskuusta maaliskuuhun. Kesällä ilmasto on suomalaiselle hieman liian kuuma.

Risteilyä Niilillä järjestää Finnmatkat. Voit lisäksi yhdistää Niilin risteilyyn viikon Luxorissa, Hurghadassa tai Soma Bayssa.

Löydä halvat matkat Egyptiin:  Lomamatkat » Egypti

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Egypti

Matkajutut Egypti »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0062329769134521|1716778634.763|1716778634.7568