Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Ihanat kymmenen päivää Mallorcalla

Kirjoittaja: mapy
Kohdemaa: Espanja
Kohde: Alcudia, Mallorca
Kirjoitettu: 18.2.2008
Muokattu: 18.2.2008
Lukijoita: 11413

Olimme kesällä 2003 Mallorcalla perheeni kanssa(isä, äiti ja pikkuveli).

Matkamme oli jälleen kerran Finnmatkojen, jolta tuntui saavan hintaan nähden parhaimman hotellin. Hotellimme oli neljän tähden Estrella Coral del Mar & Spa. Hotelli sijaitsi lähellä Alcudian pienvenesatamaa ja tämän vieressä olevaa pitkää matalaa rantaa. Hotellissa oli tilavat ja viihtyisät huoneet: ainakin meidän kaksio oli oli mahtava. Uima-allasalue on tyylikäs ja suuri sekä siihen kuului myös poreallas. Ei mikään perusneliö vaan vaihtelevan muotoinen ja syvyinen. Pääasiassa tulikin oleskeltua allas alueella, vaikka rantakin oli melkeen vieressä. Allasbaarista sai päivisin ostettua pientä välipalaa ja erityisesti pirtelöt maistuivat enemmän kuin kerran päivän aikana. Hotellialueen rantatuolit olivat maksuttomia, mutta kannattaa varata ajoissa paikkansa, jos haluaa rantatuolin heti aamusta käyttöönsä. Lisäksi meillä oli puolihoito, johon kuului aamiainen. Aamiainen oli todella kattava ja suosittelenkin sen ottamista, jos menee tähän hotelliin. Hotelli sopii niin lapsiperheille kuin muillekin auringonpalvojille.

Venesataman vieressä oleva ranta-alue on viihtyisä. Rantatuolit maksavat sen muutaman euron päivältä niin kuin yleensä joka paikassa. Ranta on matala ja sopii näin pienemmillekin lapsille. Rannalla ei ainakaan meidän matkamme aikana ollut kovinkaan suuria aaltoja, joita olisi ehkä saanut välillä olla.

Sataman alueella on paljon hyviä ruokailupaikkoja, joissa kävimme joka ilta syömässä. Myös päivisin voi käydä välillä viilentymässä varjojen alla ja nauttia virvokkeita sekä välipaloja. Satamasta lähtee pieni kaistale maata merelle päin. Tämän kaistaleen varrella oli myös muutama hyvä ravintola, joissa kävimme syömässä.

Alueella on paljon perusturistien ostospaikkoja, joista voi ostaa muunmuuassa rantaleluja ja värikkäitä kesäpaitoja. Myös muutama muotivaatteita myyvä kauppa löytyy.

Kävimme matkan aikana Majorcalaisessa illassa. Ruoka oli todella hyvää ja esitykset mahtavia. Esityksiin kuului mahtavia valoefektejä ja huumorilla höystettyjä hauskoja esityksiä. Illassa otettiin video- ja valokuvakamerat talteen, koska siellä ei saanut jostain syystä kuvata.

Kuvia matkalta

Klikkaa kuvaa nähdesi sen suurempana!


Satamassa nauttimassa virvokkeita päivällä.
(Lisätty: 18.2.2008)

Uima-allasalueen porealtaassa.
(Lisätty: 18.2.2008)

Polkuvenettä polkemassa rannalla.
(Lisätty: 18.2.2008)

Sopivan lämmintä oli. Lämpötila kuvassa 29C.
(Lisätty: 18.2.2008)

Pirtelöt olivat hyviä :) Hotellin allasalueen rantatuolissa oli hyvä välillä jäähdytellä varjossa ja lukea kirjaa.
(Lisätty: 18.2.2008)

Kuvasta näkee kuinka matala alueen ranta on.
(Lisätty: 18.2.2008)

Vanhankaupungin linnakkeen muurit. Vanhassa kaupungissa oli kaikennäköisiä kojuja.
(Lisätty: 18.2.2008)

Jokin kirkko kävelymatkamme varrelta kohti vanhaakaupunkia.
(Lisätty: 18.2.2008)

Kommentit

Tätä matkakertomusta ei ole vielä kommentoitu kertaakaan. Haluatko olla ensimmäinen kommentoija? Kirjoita kommenttisi alapuolelta.

Kommentoi

Haluaisitko kommentoida tätä matkakertomusta? Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

Suosikit

Tilaa Matkakertomukset RSS-syötteenä.
Tilaa Matkailublogi RSS-syötteenä.

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0028791427612305|1721246500.0744|1721246500.0715