Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
Vastaa

Kap Verde

7.10.2012 00:02:00
roope

Pieniä saaria Afrikan "rannikolla".
Olimme Solin sarella, jossa on hienot hiekkarannat.
Tysrskyt aikamoisia, mutta uitavia.
Saarella ei ole paljon luonnonvaroja, hiekkaa löytyy, jopa niin paljon, että saarelle suunnitellaan golf kenttä ( hiekan keskelle ).
Luonnonvarojen niukkuudesta johtuen ihmiset ovat riippuvaisia ulkomaiseta avusta.
Näkyy " hiekkakangastuksia" retkillä.
Ei mikään bilettäjien paikka.
SOL oli aika hiljainen paikka.
Hyvä kokemus silti, muttei paljoa aneettavaa.

26.1.2013 23:26:24
kabo-verde-13

Itse oltiin Sal:in saarella kaksi viikkoa uutenavuotena 2012-2013. Hotelli oli Riu Funana. Mitään negatiivista sanottavaa ei todellakaan ollut. All in Clusive toimi todellakin 24h vuorkaudessa, baari auki ja yöruokaa tarjolla yhdessä ravintolassa koko yön. Ihan mahtava! Lämmintä sellaiset 27-28´C, mutta lempeä tuuli koko ajan ettei tuntunut kuumalta. Rannalla tosin oli punainen lippu melkein joka päivä, mutta hyvin saattoi mennä mereen uimaan jos vähän osas aaltoja laskea...
Paikallisten juomien lisäksi oli myös tuonti alkoholeja, esim, bacardia löytyi "ihan aitona".
Ei voi valittaa...
Hotellialue erittäin siisti ja hiljainen, ainuttakaan känniläistä (kuten canarian matkoilla) en tällä lomalla nähnyt.Ruuat mahtavia, valinnanvaraa löytyi ja joka päivä uusia yllätyksiä kun meni päivälliselle. Erilaisia teema-iltoja ... monena iltana oli skumppaa, sangriaa ym tarjolla ennen illallista. Uudenvuoden illallinen oli todella mahtava. Huvitti tosin että oli norjan merilohta erilaisilla kuorrutuksilla tarjolla... tosi hyvää!! Henkilökunta todella palvelualtista ja erittäin mukavaa. Missään en ole vastaavaan törmännyt. Ensimmäistä kertaa olimme, mutta emme todellakaan viimeistä.
Mietitään että harmittaako jos menee canarialle.... eikä kap verdelle... eihän se ole kuin 2 tuntia lisää!!

Paikallisesta kylästä vielä. Eli Santa Maria. Kivoja kuppiloita ja baareja. Kalastuslaiturille tulee aina puolenpäivän aikaan paikalliset kalastajat saaliineen.. elämys sekin, perkaavat ja myyvät kalat siinä! Vielä sellainen tuleva turistikohde.... suuri rakennustyömaa, mutta ihmiset ystävällisiä, ei mitään pakkomyyntiä. Suosittelen ++++++++ Turvallinen ja rauhallinen paikka lapsiperheille. Uima-altaalla ja rannalla tavarat saattoivat olla koko päivän ja kun illalla haki pois, ei ollut epäilystäkään että olis mitään hävinnyt!!

26.6.2013 16:51:20
suokko

Kuulosti kyllä ihan älyttömän hyvältä tuo kuvailusi kyseisestä hotellista ja alkoi hieman kuumottaa tuo matkakohde.

http://www.trivago.fi/santa-maria-95002/hotelli/clubhotel-riu-funana-140569

Tuolta kurkkasin hieman enemmän tietoa ja arvosteluja paikasta ja on kyllä tosiaan saanut ihan todella hyviä arvosteluja ! Afrikka muutenkin matkakohteena on kiehtonut jo pidemmän aikaa, joten josko sitä vihdoin ottaisi itseään niskasta kiinni ja pinkaisisi kohti Kap Verdeä ! Kiitos paljon kertomuksestasi - ihanaa, että joku jaksaa noin yksityiskohtaisesti kertoa kokemuksistaan!

Vastaa viestiin

Haluaisitko kirjoittaa viestejä? Viestien kirjoittaminen on sallittua vain rekisteröityneille käyttäjille, joten rekisteröidy!

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0024609565734863|1696412193.7714|1696412193.7689