Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


15.6.2009 - Tsekki

Prahan hotellit - hyvä hotelli Prahasta

Prahan hotellit - hyvä hotelli Prahasta

Tsekin suosituimmassa matkailukohteessa Prahassa on lukuisia majoitusvaihtoehtoja, kuten suuressa kulttuurikaupungissa tuleekin olla. Ravintoloita ja muitakin ruokapaikkoja Prahassa riittää, joten hotellissa ei varsinaisesti tarvitse olla omaa ravintolaa, mutta toisaalta voihan pitkän päivän jälkeen olla mukava istahtaa syömään vain oman hotellin ravintolaan. Hotellien hintavertailun kautta voi varata 335 eri hotellia Prahasta, jossa hotellit on luokiteltu keskinmäärin 3-4 tähdellä.

Halpa viiden tähden hotelli Corinthia Prague Hotel

Hotellien hinnat ovat olleet laskussa kautta maailman, ja usein törmääkin hyviin tarjoushotelleihin. Prahassa on paljon laadukkaita hotelleja, joista Corinthia Prague Hotel on viiden tähden hotelli Prahassa kongressikeskuksen vieressä lähellä keskustaa ja Prahan nähtävyyksiä. Jopa 24-kerroksisen hotellin ylimmässä kerroksessa on spa-osasto, jossa voi kylpeä ja nauttia mahtavista näköaloista. Hotellin palveluihin kuuluvat myös kauneushoitola, kampaamo ja kunto-ohjaajat. Corinthia Pragua Hotel -hotellissa on myös monta ravintolaa, joissa voi tutustua eri maiden keittiöiden ruokiin.

Kahden hengen huoneet ovat alennuksessa, ja maksavat alennuksessa noin 65€ yöltä.

Prahan halvin Hotel Vitkov

Prahassa voi päästä todella halvallakin majoituksen suhteen, ja päästä asumaan kolmen tähden hotelliin alle 30 eurolla yöltä. Hotel Vitkov on juuri kunnostettu kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä monia Prahan museoita, gallerioita, ravintoloita, kahviloita ja metroasemaa. Hotel Vitkovissa on luonnollisesti kaikki keskinmääräisen hotellin palvelut. Prahassa on myös muutama muu hotelli, jossa voi majoittua alle 30 eurolla yötä: Top Hotel Prague Garni, Hotel Fortuna Luna, Congress and Sport Hotel Olsanka, Hotel Golf ja Hotel Juno.

Metamorphis - majoitus keskeltä Vanhakaupunkia

Prahan vanhakupunki (Stare mesto) on yksi Unescon maailmanperintöluettelon kohteista. Myös vanhakaupungissa on idylisiä hotelleja, joissa voi majoittua melko edullisestikin. Metamorphis on kohtuuhintainen hotelli, jossa on viihtyisä ravintola ja kesäterassi. Parasta hotellissa on tietysti sen keskeinen sijainti ja etäisyydet Prahan nähtävyyksistä: astronominen kello 60m, Juutalaiskortteli 200m, Wenceslas-aukio 350m ja Prizska-katu liikkeineen 150m. Hotellin aamiainen, rauhallisuus, sijainti, henkilökunta ja siisteys ovat olleet suomalaisten mieleen.

Esimerkiksi heinäkuussa kahden hengen huoneet kustantavat 79€ yöltä ja sviitti 89€ yöltä.

Etsi Prahan hotelleja: Hotellien hintavertailu

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Tsekki

Matkajutut Tsekki »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0059919357299805|1718633647.4969|1718633647.4909