Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
13.6.2012 - Dominikaaninen tasavalta

Costa de Ambar - Upeita rantoja ja latinorytmejä Karibian sydämessä, Dominikaanisessa tasavallassa

Costa de Ambar - Upeita rantoja ja latinorytmejä Karibian sydämessä, Dominikaanisessa tasavallassa

Tahdotko paeta kylmää talvea valkoisille hiekkarannoille sinisen meren äärelle kuuntelemaan latinorytmejä ja nauttimaan Karibian eksotiikasta? Siinä tapauksessa sinun on suunnattava Dominikaaniseen tasavaltaan ja erityisesti saaren pohjoisosassa sijaitsevaan Costa de Ambariin, jossa on kaikkea mitä Karibialta voi odottaa: aurinkoa, rommia, merengueta, uskomattomia maisemia ja vielä uskomattomampia rantoja! Costa de Ambar tarjoaa värikkään elämyksen ja lähemmäksi paratiisia on enää vaikea päästä.

Costa de Ambarissa ei myöskään ole tylsää, sillä kaupunki tarjoaa monenlaista aktiviteettia. Paikan päällä jokainen voi löytää itsestään sen pienen Indiana Jonesin ja lähteä löytöretkeilemään. Costa de Ambarin maisemat ovat monipuoliset: vehreää sademetsää, reheviä jokia, jyrkkiä rinteitä ja vesiputouksia. Viidakkoon voi lähteä tutustumaan vaikka hevosenselässä, jolloin saa taas uutta jännitystä matkaan ja pääsee paikkoihin, jonne autoilla ei pääse.

Palmuja Costa de Ambarin SosuassaPitkät, palmujen reunustamat rannat tarjoavat mahdollisuuksia niin auringonottoon, uimiseen, kävelyyn kuin myös erilaisiin vesiurheilulajeihin. Kuulet merenguen rytmit kaikkialla ja musiikki auttaa sinua entisestään rentoutumaan. Costa de Ambarilla elämä on rentoa - paikallisten huoleton elämäntyyli tarttuu ja stressi unohtuu. Täydellistä! Lisäksi Costa de Ambarin ilmasto ja rikas luonto tarjoavat elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Costa de Ambar on jaettu rantojen mukaan viiteen alueeseen: Sosuaan, Costa Doradaan, Playa Doradaan, Cabareteen ja Rio San Juaniin. Kohteet ovat lähellä toisiaan ja niiden välillä on helppo liikkua.

Jos viidakko ei kiinnosta, voi lähteä retkelle läheiseen Puerto Platan siirtomaakaupunkiin ja käydä tutustumassa vaikka kaupungissa sijaitsevaan linnaan, Caabarten tippukiviluoliin ja meripihkamuseoon. Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikko onkin tunnettu meripihkavarannoistaan ja siitä on tullut myös nimi Costa de Ambar. Meripihka on maan kansallisaarre ja kertoo meille paljon historiasta, sillä pihka saattaa sisältää fossiileja jopa tuhansien vuosien takaan.

Costa de Ambar tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet tutustua vedenalaiseen maailmaan. Sukeltaminen, snorklaaminen ja eritoten syvänmerenkalastus ovat suosittuja harrastuksia. Esimerkiksi Sosúassa on sukeltajien suosima koralliriutta. Toki täällä pääsee myös leijalautailemaan ja surffaamaan. Hotellit tarjoavat myös erilaisia moottorivesiurheilumahdollisuuksia.

Costa de Ambarista löytyy myös ravintoloita ja rantabaareja, joissa osassa on tarjolla live-musiikkia. Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 9 euroa henkilöltä. Hintataso on yleisesti huomattavasti Suomea edullisempi, joten täällä voit hemmotella itseäsi pienelläkin matkabudjetilla! Lisäksi Puerto Platassa ja Sosúassa on kasino, yökerhoja ja useita baareja. Myös elokuvateatteri löytyy alueelta. Luottokortit käyvät useimmissa ravintoloissa ja hotelleissa, myös joissakin kaupoissa. Käteisen käyttö on kuitenkin suositeltavaa, joten mukaan kannattaa varata yhdysvaltain dollareita, joista saa parhaan vaihtokurssin paikan päällä.

Costa de Ambar on yksi Dominikaanisen tasavallan helmistä ja todellakin tutustumisen arvoinen matkakohde. Karibia tekee lähtemättömän vaikutuksen, ja Costa de Ambar soveltuu erinomaisesti myös perheille. Matkoja Costa de Ambariin on saatavana ainakin Apollomatkoilla ja useat hotellit tarjoavat all inclusive -täysihoidon.

Apollomatkat » Costa de Ambar

Matkajuttuja maasta: Dominikaaninen tasavalta

Matkajutut Dominikaaninen tasavalta »

Hotelleja matkakohteessa

(4 tähden hotelli)

Grand Paradise Playa Dorada Beach Resort

alk. 1130€
(4 tähden hotelli)

Gran Ventana Beach Resort

alk. 1255€
(4 tähden hotelli)

Bluebay Villas Doradas

alk. 1195€

Nopeat äkkilähdöt

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0055758953094482|1696154516.5067|1696154516.5011