Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


1.8.2011 - Tanska

Hotelli Kööpenhaminasta lähellä keskustaa

Hotelli Kööpenhaminasta lähellä keskustaa

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki, joten ei ole ihmekkään, että se on myös yksi maan suosituimmista hotellikohteista. Kööpenhaminen hotellitarjonta ei ole yhtä suuri kuin monissa Euroopan suosituissa matkailukaupungeissa, joten hotellia varatessa kannattaa olle liikkeellä ajoissa. Hotellien hintavertailun avulla löytää kaikkiaan noin 100 hotellia Kööpenhaminan keskustasta. Matkailijoiden onneksi hotellit ovat keskittyneet aivan keskustaan hyvien liikenneyhteyksien lähelle, joten valinnan mahdollisuuksia pitäisi majoitusvaihtoehtojen määrästä riippumatta olla. Tästä jutusta löydät muutaman hyvän vinkin, kun tarkoituksenasi on löytää hyvä hotelli Kööpenhaminasta.

First Hotel Vesterbro ****

Neljän tähden First Hotel Vesterbro sijaitsee kävelymatkan päässä Kööpenhaminan huvipuistosta ja keskusasemalta. Hotelli on sisustettu modernisti, eikä huoneidenkaan varustelua tarvitse hävetä. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla, kaapeli-tv:llä, kahvinkeittimillä ja muilla matkailjan tarvitsemilla esineillä. Kevyen luonaan voi syödä hotellin Bar-Cafessa, mutta á la carte -ravintola tarjoilee niin kansainvälisiä herkkuja kuin myös perinteistä tanskalaista ruokaa. Lyhyen matkan päässä on myös useita baareja, ravintoloita sekä Kööpenhaminen nähtävyyksiä.

Suosituimman hotellin asemasta riippumatta First Hotel Vesterbro on suhteellisen edullinen, sillä hotelliyön hinnat alkavat alle 70 eurosta, kunhan varaat hotellin tarpeeksi aikaisin. Sesonkiaikoina hotelliyön hinta nousee yli sadan euron.
Katso hotellin tiedot ja varaa netistä »

Hotel Copenhagen **

Hotel Copenhagen on loistava valinta, kun haluat löytää edullisen hotellin Kööpenhaminasta. Hotelli sijaitsee keskustassa neljän sadan metrin päässä metrosta, ja bussipysäkillekin on vain parin minuutin kävelymatka. Niin ikään keskustan nähtävyydet ja esimerkiksi Tivoli -huvipuisto on vain vain vartin kävelymatkan päässä. Edullisimmat huoneet eivät ole välttämättä kovinkaan ihmeellisiä, mutta kaikki huoneet ovat siistejä ja kahden tähden hotellin mukaisia. Hotel Copenhagen tarjoaa asiakkailleen buffet-aamiaisen päivittäin.

Kahden hengen huoneiden hinnat alkavat noin 70 eurosta, kolmen hengen huoneiden noin 90 eurosta ja neljän hengen huoneiden noin sadasta eurosta. Ryhmässä matkustavien kannattaa harkita kuuden hengen huoneistoa, jolle kertyy hintaa noin 300 euroa yöltä.
Katso hotellin tiedot ja varaa netistä »

Zleep Hotel Astoria ***

Zleep Hotel Astoria on kolmen tähden hotelli Kööpenhaminan keskustan suositulla Vesterbro-alueella. Modernisti ja yksinkertaisesti sisustetut hotellihuoneet tyydyttävät vaativankin matkailijan tarpeet. Matkaa Kastrupin lentokentälle on junalla vain noin kymmenen minuuttia ja Tivolikin sijaitsee kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Lähellä on myös Kööpenhaminan suositut ostoskadut.

Hotelliyön hinnat yhden hengen huoneessa alkavat noin 100 eurosta ja kahden hengen huoneet kustantavat noin 15 euroa enemmän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu myös oma suihku.
Katso hotellin tiedot ja varaa netistä »

Esiteltyjen hotellien lisäksi voit helposti hotellien hintavertailua käyttämällä etsiä sopivia Kööpenhaminan hotelleja lähellä keskustaa. Mitä aikaisemmin varaat hotellihuoneesi sitä edullisemmin sen saat, jos kyseessä on jokin suosittu hotelli. Voit myös katsoa kaikki Kööpenhaminen hotellit klikkaamalla tästä. Kööpenhamina on suomalaisittain siitä helppo kaupunki matkustaa, että Blue1 lentää kaupunkiin suorilla lennoilla Helsingistä reilun 50 euron hintaan.

Matkajuttuja maasta: Tanska

Matkajutut Tanska »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2023 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0053629875183105|1702030100.8588|1702030100.8534