Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
17.5.2008 - Portugali

Portugaliin golffaamaan

Portugaliin golffaamaan

Oletko aktiivinen tai satunnainen golf-pelaaja? Oletko halunnut kokea Suomesta poikkeavia pelimaisemia, tai keksiä jotain uutta golf-porukallesi? Kannattaa harkita golf-matkalle lähtemistä ulkomaille. Mukaan voit ottaa puolisosi, tai tehdä reissun pelikavereiden kesken. Portugali on kesäisin otollinen paikka lähteä golffaamaan. Portugaliin tehtävät golf-reissut kannattaa suunnata joko Algarveen tai Madeiraan. Molemmilla alueilla golf-pelaaja pääsee tutustumaan portugalilaiseen kulttuuriin ja elämään.

Golf-reissun tekeminen onnistuu joissain matkatoimistoissa ensin varaamaalla matkatoimistolta matkan kohteeseen, jossa on pelikenttiä. Sen jälkeen matkatoimistolta varataan erikseen kentät, taikka esitetään haluttu pelin starttiaika. Matkatoimisto hoitaa golf-kenttävarauksen yleensä noin 15 euron maksua vastaan. Toiset matkatoimsitot räätälöivät suoraan golf-pelimatkoja asiakkailleen.

Postikorttimainen Algarve

Portugalin eteläisimmän maakunnan Algarven kaunis luonto on kuin suoraan postikortista. Algarven rannikkoa lämmittää lämmin Golf-virta, joten kullankeltaisia hiekkarantoja ja mahtavia kalliomaisemia koristavat kukkaset sekä vehreä luonto. Algarve on yksi Euroopan suosituimmista golf-matkakohteista, ja siellä voi golfia pelata peräti 30:nelllä eri golf-kentällä.

Golfia Madeiran paratiisisaarella

Madeiran saaren kaunis luonto on ikivihreä ja kukkaisa. Ilmastollisesti saari on erittäin miellyttävä, sillä säät eivät ole liian kuumia tai kylmiä. Madeiralla sijaitseva Funchalin kaupunki on hyvä paikka tehdä ostoksia - myös muotivaatteiden osalta. Paratiisimaisella saarella on kaksi golf-kenttää: Palheiro Golf ja Santa da Serra.


Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Portugali

Matkajutut Portugali »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0053811073303223|1716428080.234|1716428080.2286