Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


17.10.2010 - Portugali

Lissabonin hotellit suurennuslasin alla

Lissabonin hotellit suurennuslasin alla

Portugalin Lissabon on Manner-Euroopan läntisin ja myös kuumin pääkaupunki. Lissabonin hotellit kannattaa varata siis viisaasti - etenkin jos matkustat kesällä, jolloin ilmastointi on hyvien yöunien edellytys.

Hotelleja Lissabonissa on varsin paljon, sillä hotellien hintavertailussa voit vertailla noin 200 eri Lissabonin hotellia. Tämän jutun hotellit on valittu niin, että ne edustavat kärkikastia omassa luokassaan. Hotellien hinnat vaihtelevat sesongin ja paikallisten tapahtumien mukaan, mutta esimerkin vuoksi hotelleista esitetyt hinnat on laskettu maaliskuun alun mukaan.

SANA Lisboa Hotel

SANA Lisboa HotelSANA Lisboa Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä lähes kaikilta keskeisiltä nähtävyyksiltä Lissabonissa, mutta myös Marques de Pombal ja metroasema ovat vain 300 metrin päässä, joten hotelli on hyvä tukikohta lähteä tutkimaan Lissabonin kulttuuria. SANA Lisboa Hotel tarjoilee asiakkailleen päivittäin buffetaamiaisen, joka on varsin täyttävä ja ollut monien matkailjoiden mieleen.

Huoneet on sisustettu modernisti ja niissä on luonnollisesti ilmastointi. Hotellihuoneiden varustukseen kuuluu taulutelevisio, mutta television katselun sijaan, voi ihailla ikkunoista upeita näköaloja joko Vanhakaupunkiin, Tejo-joelle tai Eduardo VII -puistoon. Hotelissa on oma ravintola ja baari.

SANA Lisboa Hotel on mukana preferred-hotelliohjelmassa, jonka mukaiset hotellit tarjoavat parhaita huonehintoja ja erinomaista palvelua samassa paketissa. Yhden hengen huone kustantaa noin 110€ yöltä ja kahden hengen huone noin 120€ yöltä. » Varaa hotellin kotisivuilta

Tivoli Lisboa - viisi tähteä

Tivoli LisboaTivoli Lisboa on kuuluisa sen katolla sijaitsevan baarin panoraamanäköalasta yli Lissabonin. Hotelli sijaitsee vain 150 metrin päässä Avenidan metroasemasta, joten myös Tivoli Lisboa on hyvä hotelli Lissabonissa, kun haluat helposti lähteä tutustumaan kaupunkiin laajemmalti. Upean baarin lisäksi hotellin erikoisuuksia ovat viihtyisä ulkouima-allas, puutarha, aurinkotuolein varustettu terassi ja kuntosali- sekä hierontapalvelut.

Hotellihuoneestasi riippuen sinulla voi olla oma parveke, mutta jokaisen huoneen varusteluun kuuluvat esimerkiksi työpöytä ja satelliittitelevisio. Tivoli Lisboa tarjoaa viiden tähden mukavuuksia niin huoneiden kuin myös muun hotellin osalta.

Kahden hengen huoneet alkaen noin 140€ ja perhehuone alkaen noin 215€. Hotellissa on myös muita huonetyyppejä, joten voit valita heidän kotisivuiltaan parhaan ratkaisun itsellesi. » Varaa hotellin kotisivuilta

Pensão Nova Goa

Halpa hotelli LissabonistaPensão Nova Goa on ilmastoinnilla varustettu halpa hotelli Lissabonissa. Hotelli on kohtuuhintainen ja varsin edullinen, sillä tämän halvemmalla ei huonetta ilmastoidussa hotellissa saa. Pensão Nova Goa sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa, jonne pääsee kävellen tai vaihtoehtoisesti voi käyttää nopeita julkisia liikenneyhteyksiä.

Pensão Nova Goa on täysin savuton hotelli, jossa on myös ympärivuorokautinen vastaanotto myöhään saapuvia matkustajia varten.  Huoneissa on oma televisio ja kylpyhuone. Asukkaille tarjoillaan mannermainen aamiainen joka aamu.

Pensão Nova Goa on edullista hotellia etsivän paras valinta Lissabonissa. Yhden hengen huone kustantaa noin 32€ yöltä, kahden hengen huone noin 37€ yöltä ja kolmen hengen huone noin 47€ yöltä. » Varaa hotellin kotisivuilta

Nämä ja monet muut Lissabonin hotellit löydät hotellien hintavertailun kautta. Jos et ole vielä varannut lentojasi, niin kokeile etsiä myös lentohausta halvat lennot Lissaboniin.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Portugali

Matkajutut Portugali »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0066061019897461|1718636743.6796|1718636743.673