Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


24.9.2010 - Espanja

Madridin hotellit lähellä keskustaa

Madridin hotellit lähellä keskustaa

Madrid on varsin suuri kaupunki, sillä kaupungin asukasluku on noin kolme miljoonaa ja koko metropolialueen peräti kuusi miljoonaa. Rakennuksia on siis huomattavan paljon, joten myös hotelleja Madrissa on monia. Hotellien hintavertailun kautta etsiessä löytyy lähes 500 Madridin hotellia, joiden joukkoon mahtuu monia erilaisia vaihtoehtoja majoittua.

Kannattaa harkita ainakin tämän jutun hotelleja, jos haluat löytää hyvän hotellin Madridista. Pääsääntöisesti taso on varsin hyvä, mutta joukkoon mahtuu myös huonoja vaihtoehtoja, joten pyri varaamaan Madridin hotellit harkiten. Joskus hyväksikin luokiteltu hotelli voi osoittautua pettymykseksi, joten tähän on kerätty sellaisia Madridin hotelleja, jotka ovat saaneet hyvää palautetta suhteessa hintaansa. Esimerkin vuoksi hotellien hinnat on laskettu lokakuun lopulta.

Hotel Liabeny

Madridin hotellit edullisestiPuerta del Solin ja Gran Vian välissä sijaitseva Hotel Liabeny on erinomainen vaihtoehto hotelliksi Madridissa, jos haluat asua keskeisellä paikalla suhteellisen edullisesti. Vaikka kyseessä onkin varsin edullinen hotelli, niin se vastaa varustelutasoltaan ja palveluiltaan neljän tähden hotellia. Hotellissa asuneet matkailijat ovat kiitelleet hyvää sijaintia, Madridin metron läheisyyttä ja hiljaista aluetta, jossa yöunet ovat taatusti ruhtinaalliset.

Lähellä on paljon ravintoloita, kauppoja ja Madridin nähtävyyksiä. Tunnetuimmat nähtävyydet lähellä ovat Kuninkaallinen palatsi, Plaza Mayor ja Prado-museo. Metroasemat sen sijaan ovat vain 200 metrin päässä, joten Hotel Liabeny on siitä hyvä hotelli Madridissa, että se toimii oivana tukikohtana, vaikka haluaisit lähteä tutustumaan eri puolille Madridia.

Huoneet on sisustetu varsin modernisti ja hotelliyön hintaan sisältyy palveluita. Kahden hengen huoneet alkaen noin 110€ ja yhden hengen huoneet noin 80€. » Varaa hotellin kotisivuilta

Hotel Don Luis

Halvat hotellit MadridHotellien hintavertailusta löytää helposti monet Madridin hotellit varsin edullisesti. Hotel Don Luis on halpa hotelli Madridissa, mutta hintaansa nähden erinomainen ratkaisu majoituksen suhteen. Hotel Don Luis sijaitsee Barajas-lentokentän lähellä hyvien julkisten yhteyksien päässä Madridin keskustasta, sillä vieressä on metro-, bussi- ja juna-asemat.

Hotellissa on baari, hissi, ilmastointi ja tallelokeroita, joten kaikki tarpeellinen on saatavilla hieman halvemmassakin hotellissa. Madridin lentokentän läheisyydestä huolimatta alue on varsin rauhallinen. Matkailijat ovat kiitelleet tämän hotellin suhteen hyvää hinta-laatusuhdetta, sijaintia ja suuria huoneita, mutta aamiaista on pidetty hieman niukahkona.

Kahden hengen huoneet alkaen noin 53€ ja kolmen hengen huoneet alkaen noin 65€.» Varaa hotellin kotisivuilta

Eurostars Madrid Tower

Pääasiassa Madridin hotellit ovat laadultaan erinomaisia, mutta jos haluaa varmistua hotellin laadusta, niin kannattaa harkita viiden tähden Eurostars Madrid Tower -hotellia. Kyseessä on yksi Madridin halvimmista viiden tähden hotelleista, jossa palveluita riittää jokaisen matkailijan tarpeisiin.

Suomalaiset matkailijat ovat kokeneet Eurostars Madrid Towerin todellisena luxus-vaihtoehtona normaalien hotellien joukossa. Myös hotellin hiljaisuus, kuntosali ja upeat hotellihuoneet ovat saaneet kiitosta. Eurostars Madrid Tower sijaitsee 235 metriä korkeassa SyV Towerissa, josta on upeat näköalat muualle Madridiin. Sadan metrin päässä on Begona-metroasema, mutta jalkapallon ystäviä saattaa kiinnostaa se, että lähes vieressä on myös Real Madridin -kotistadion.

Kahden hengen huoneet alkaen noin 125€ yöltä ja kolmen hengen huoneet noin 195€ yöltä. Hotellissa on myös erikseen sviittejä suuremmille porukoille. » Varaa hotellin kotisivuilta

Nämä ja monet muut Madridin hotellit löytää helposti hotellien hintavertailusta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Espanja

Matkajutut Espanja »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0068049430847168|1718674494.4809|1718674494.4741