Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
15.4.2008 - Bulgaria

Bulgarian TOP1 biletysmesta: Kultahietikko - Golden Sands

Bulgarian TOP1 biletysmesta: Kultahietikko - Golden Sands

Kultahietikko on pääasiassa vilkas kohde, jossa etenkin nuoret käyvät bilettämässä - tosin paikalla voi viettää rauhallisenkin loman ottamalla hotellin hieman sivummalta. Kovimmillaan meno on kesä-, heinä- ja elokuussa, ja rauhallisempia aikoja matkustaa ovat kevät ja syksy.

Kullankeltaista hiekkaa

Neljän kilometrin pituista rantaa koristavat värikkäät aurinkovarjot ja kukkaistutukset sekä tyylikkäät rantakahvilat. Nimensä rantaalue on saanut sen hienosta, kullankeltaisesta hiekasta. Ranta on keskisyvää ja toisinaan mereltä päin tuullessa aallot yltyvät melko koviksikin. Rannoilla on monia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesiskootterit ja varjolla liitely veneen perässä.

Ostoksia halvemmalla Varnasta

Kultahietikolla on paljon turisteille suunnattuja kauppoja, mutta kannattaa ehdottomasti lähteä ostoksille Varnaan, sillä sieltä saat samat tuotteet puolet halvemmalla. Hintataso on Bulgariassa kaikkea muuta kuin kallis, ja halvoilta markkinoilta kannattaakin ostella laukkuja, kenkiä, vaatteita ja kristalleja.

Rantakatujen monet bileet

Rantakatu ja sen poikkikadut ovat vilkkaita johtuen ostosmahdollisuuksien lisäksi monista erilaisista ruokailupaikoista, ravintoloista ja baareista sekä diskoista. Alueen bileissä vallitsee nuorekas ja villi tunnelma, joten Kultahietikko voisi olla yksi hyvä matka kohdenuorille, jotka haaveilevat biletysmatkasta kavereidensa kanssa.


Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Bulgaria

Matkajutut Bulgaria »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2022 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0058581829071045|1660128318.0117|1660128318.0059