Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?
14.9.2010 - USA (Yhdysvallat)

Karibian risteilyt Suomesta

Karibian risteilyt Suomesta

Haaveiletko lomasta Karibian lämmössä? Karibianmeri on mukavan lämmin alue lähteä viettämään talvilomaa kauas Suomen pakkasista. Karibialla voi viettää rantalomaa usean eri maan rannoilla, mutta yksi mielenkiintoisimmasta tavoista tutustua alueeseen on Karibian risteily.

Karibialla sijaitsee sellaisia valtioita ja saaria kuin Kuuba, Aruba, Bonaire, Curacao, Barbados ja muita televisiosta tuttuja unelmasaaria. Pääsääntöisesti Karibian risteilyllä pysähdytään päivittäin uuteen satamaan, jolloin voit lähteä ostoksille kaupunkiin tai nauttia eri paikkojen hiekkarannoista.

Upeat luxus-laivat

Suomesta Karibian risteilyt aloitetaan lentokonematkalla Pohjois-Amerikkaan. Usein matkaan sisältyy muutama päivä oleskelua esimerkiksi Miamissa ennen laivamatkan alkamista. Karibialla risteilevät laivat ovat maailman suurimpia ja huomattavasti suurempia kuin Suomesta Ruotsiin risteilevät matkustaja-alukset.

Laivoilla on paljon ihmisiä eri puolilta maapalloa, mutta ahtaudesta ei ole tietoakaan ristelijöiden suuren koon johdosta. Parhaimmat laivat ovat Royal Caribbean Cruise Line -varustamon Liberty of the Seas ja Allure of the Seas, jotka tekevät risteilyjä Länsi-Karibialla.

M/S Liberty of the Seas

Maailman suurimpiin risteilyaluksiin lukeutuva M/S Liberty of the Seas on valmistunut keväällä 2007 Turun telakalla. Laivan rakentaminen maksoi peräti 600 miljoonaa euroa, joten Liberty of the Seas tarjoaa taatusti mukavuuksia jokaisen matkailijan makuun. Laivan palveluihin lukeutuu mm. golf-simulaattori, Royal Promenaden myymälät, kahvilat ja ravintolat sekä sisäluistelurata ja kiipeilyseinä.

M/S Liberty of the Seas tarjoaa mahdollisuuden nauttia auringosta sen kannen ulkoilmavesipuistossa ja eri allasalueilla. Sisätiloissa on myös suuri kylpylä- ja kuntoilukeskus. Nippelitiedoista kiinostunut halunnee tietää, että laivalla on 15 kantta, miehistöä 1365, matkustajapaikkoja 4375 ja 580 hyttiä.

M/S Allure of the Seas

M/S Allure of the Seas on myös Turun telakalta lähtöisin oleva Oasis-luokan risteilyalus. Kyseessä on edellistä suurempi ja mahtavampi loistoristeilijä, joka aloittaa liikennöimään vasta ensi vuoden alussa. Tällä hetkellä laivaan voi siis varata hyttejä tammikuusta 2011 alkaen.

Myös M/S Allure of the Seas -risteilyaluksen kotisatamaksi tulee Floridan Fort Lauderdale. Aluksessa on 2706 hyttiä, joihin mahtuu kaikkiaan 6296 matkustajaa.

Matkat & Hinnat

Suomesta Karibian risteilyjä kannattaa etsiä esimerkiksi nettimatkatoimistojen kautta. Tyypillisesti tarjolla olevissa matkoissa asut ensin kolme päivää hotellissa Floridassa, jonka jälkeen alkaa risteily Karibialla. Voit myös varata itse halvat lennot Miamiin ja etsiä laivayhtiöiden sivuilta sopivaa risteilyä.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: USA (Yhdysvallat)

Matkajutut USA (Yhdysvallat) »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0038580894470215|1708847648.7228|1708847648.719