Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


4.8.2010 - Islanti

Reykjavikin hotellit tarkastelussa - Löydä hyvä hotelli Reykjavikissa

Reykjavikin hotellit tarkastelussa - Löydä hyvä hotelli Reykjavikissa

Islannin pääkaupunki Reykjavik on maan suurin ja suosituin matkailukohde. Erityisesti kesäisin aurinko paistaa läpi vuorokauden, mutta talvella Reykjavik on varsin pimeä matkakohde. Löydät tästä jutusta vinkkejä hyvän Reykjavikin hotellin valintaan.

Olemme valinneet erilaiset hotellit Reykjavikista niin, että voit löytää halvat hotellit tai tarpeesi mukaan kalliimmat neljän tähden hotellit helposti. Löydät nämä kaikki hotellit myös hotellien hintavertailusta. Esimerkin vuoksi hotellien hinnat on otettu elokuun lopusta.

Guesthouse Pavi

Halpa hotelli reykjavikistaGuesthouse Pavi on halpa hotelli Reykjavikissa kaupungin itälaidalla. Hotellilta on vain lyhyt kävelymatka Reykjavikin nähtävyyksille, jotka ovat pääasiassa kulttuuri- tai viihdenähtävyyksiä, kuten taidegallerioita ja museoita. Pääset nauttimaan keskustan viihdetarjonnasta ja ravintoloista kävellen. Sinun ei ole pakko lähteä joka päivä matkasi aikana keskustaan syömään, sillä Guesthouse Pavi -hotellilla on oma ravintola.

Reykjavik on luonnon uima-altaiden luvattu maa, joten Guesthouse Pavi on hyvä hotelli Reykjavikissa lähellä Laugardalurin geotermisia uima-altaita ja hyvinvointikeskuksia. Hotellihuoneet ovat varsin minimalistisia, mutta viihtyisiä.

Kahden hengen hotellihuone Guesthouse Pavissa kustantaa kahdelta noin 45 euroa ja yhdeltä noin 38 euroa. » Hotellin kotisivut

CenterHotel Plaza

Reykjavikin hotellitMonet suositut Reykjavikin hotellit sijaitsevat aivan keskustassa. Jos haluat löytää kohtuuhintaisen ja suositun hotellin keskustasta, niin harkitse kolmen tähden CenterHotel Plaza -hotellia. Vanhakaupungissa keskeisellä paikalla Ingolfstorg -aukiolla sijaitseva CenterHotel Plaza on aivan ravintoloiden ja ostospaikkojen vieressä. Myös museot, galleriat ja kansallisteatteri ovat aivan kävelymatkan päässä.

CenterHotel Plazassa on oma baari, jossa matkailijat voivat nauttia lasillisen päivän päätteeksi. Tämä Reykjavikin hotelli on myös yksi parhaista hotelleista yritystapahtumiin, sillä hotellissa on varsin kattavasti varusteltu yrityskeskus ja nopeat Internet-yhteydet. Huoneet on sisustettu modernisti ja vaalein värein.

Hinnat ovat CenterHotel Plazassa kohdallaan, sillä kahden hengen huone kustantaa noin 100 euroa yöltä ja yhden hengen huone noin 90 euroa yöltä. » Hotellin kotisivut

CenterHotel Skjaldbreid

CenterHotelsJos vaadit palveluita hotelliltasi, niin CenterHotel Skjaldbreid on varsin halpa neljän tähden hotelli Reykjavikissa. CenterHotel Skjaldbreid sijaitsee Reykjavikin pääostoskadulla Laugavegurilla, joten pääset suoraan hotelliltasi tutustumaan kaupungin ostostarjontaan. Hotellia käyttävät niin vapaa-ajan matkailijat kuin myös liikematkailijat.

Huoneet on sisustettu osittain romanttisin, mutta myös nykyaikaisin elementein. Kolmannen kerroksen atrium tarjoaa ilmaista teetä ja kahvia koko päivän. Voit käyttää myös Internet-yhteyttä ilmaiseksi atriumissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pienen aamiaisen, mutta lähellä on myös suosittu Vegamot-bistro.

Kahden hengen huoneet kustantavat noin 80 euroa yöltä ja yhden hengen huoneet noin 75 euroa yöltä. » Hotellin kotisivut

Matkajuttuja maasta: Islanti

Matkajutut Islanti »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0057392120361328|1716418890.8462|1716418890.8405