Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


22.7.2010 - Unkari

Budapestin hotellit - Katso vinkit ja löydä hyvä hotelli Budapestista

Budapestin hotellit - Katso vinkit ja löydä hyvä hotelli Budapestista

Unkarin pääkaupunki Budapest on lähes kahden miljoonan asukkaan suurkaupunki. Vuosi vuodelta kaupungista on tullut yhä suositumpi lomakohde matkailijoiden keskuudessa. Matkailun lisääntymistä auttaa nuoremman väestön kyky puhua englantia. Budapest tarjoaa matkailijalle niin museoita kuin myös loisteliaita kylpylöitä. Kaikkein helpointa matkaaminen on, kun varaat itse hotellit ja halvat lennot Budapestiin.

Löydät tästä jutusta hyviä vinkkejä Budapestin hotellin valintaan, joten katso vaihtoehdot läpi ja harkitse mieleistäsi hotellia. Hotellien hintavertailun kautta löydät lähes 300 erilaista hotellia Budapestista. Mukana on niin pienempiä halpa hotelleja kuin myös suurempia kylpyläkeskuksia. Budapestin hotellien hintataso on varsin alhainen, joten eläminen ei ole kallista paremmassakaan hotellissa.

Promenade City Hotel

Hotellit BudapestJos haluat asua mukavasti uuden karheassa kolmen tähden hotellissa, niin Promenade City Hotel on varsin hyvä valinta. Hotelli sijaitsee aivan Budapestin keskustassa Tonavan rannalla ja Vaci-kävelykadun varrella. Promenade City Hotel tarjoaa siis hyvän tukikohdan lähteä päivisin tutkimaan Budapestin nähtävyyksiä, mutta sijainnista johtuen se sopii myös matkailijoille, jotka haluavat asua lähellä baareja ja ravintoloita.

Promenade City Hotel on osa Mellow Mood -hotelliketjua, joten sen huoneet on sisustettu varsin siististi ja varusteluiltaan ne täyttävät vaativankin matkailijan tarpeet. Vaikka Promenade City Hotel onkin uusi hotelli, niin se on silti samanaikaisesti halpa ja hyvä hotelli Budapestissä. Huoneiden hintaan kuuluu myäs maksuton langaton Internet-yhteys ja alle 12-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi.

Matkustuskaudesta riippuen kahden hengen huone kustantaa yöltä noin 75€ ja yhden hengen huone noin 65€. » Hotellin kotisivut

City Hostel Buda - Halpa hotelli Budapestista

Halpa hotelli BudapestistaValitse hotelliksesi City Hostel Buda, jos olet reppureissaaja tai haluat muuten asua lähes ilmaiseksi. City Hostel Buda on remontoitu vastikään ja se on myös lähellä monia Budapestin nähtävyyksiä. Kaupungin keskustaankin on matkaa vain noin kymmenen minuuttia. Hostellin läheisyydessä on monia ravintoloita ja pubeja, mutta myös julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät, joten pääset helposti nauttimaan illallista myös muualle kaupunkiin.

City Hostel Buda -hostellissa on 161 huonetta, joissa on kaikissa oma suihku, mutta vessat ovat käytävällä. Jokaisessa kerroksessa on myös hyvin varustellut keittiöt ja pesutilat silitysrautoineen. Hotellin olohuoneessa on kaapelitelevisio ja ilmainen mahdollisuus käyttää Internettiä. Hotellin läheisyydessä on mahdollisuus pysäköintiin ja perheen pienimmät majoittuvat ilmaiseksi hotellihuoneissa.

Kahden hengen huone City Hostel Buda -hostellissa maksaa keskinmäärin 17€ ja yhden hengen huone vastaavasti 14€. » Hotellin kotisivut

Queen's Court Hotel & Residence

Viiden tähden hotellit BudapestBudapestiin on rakennettu viime aikoina useita loisteliaita hotelleja, joista yksi on Queen's Court Hotel & Residence -sviittihotelli. Käytännössä kyseessä on siis viiden tähden hotelli Budapestissa, joka tarjoaa vain sviittejä. Vaikkakin voit varata vain sviittejä tästä hotellista, niin hinnat eivät silti päätä huimaa.

Queen's Court Hotel & Residence on rauhallinen ja lämminhenkinen. Hotellissa on myös oma ravintola, baari, sisäuimala ja sisäpuutarha. Queen's Court Hotel & Residence sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Budapestin keskustasta ja nähtävyyksistä. Asikkaat pääsevät ilmaiseksi Quuen's Spa -tiloihin ja käyttävät maksutta langatonta Internet-yhteyttä.

Queen's Court Hotel & Residence -hotelli on usein tarjouksessa, joten tätäkin juttua kirjoittaessa saat varattua kahden hengen sviitin hintaan 87€. Suosittuina loma-aikoina hinta voi tosin nousta korkeallekin, joten hyödynnä aktiivisesti hotellien tarjouksia, niin majoitut Budapestin loistohotelleissa todella halvalla. » Hotellin kotisivut

Nämä ja monet muut Budapestin hotellit voit varata hotellien hintavertailusta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Unkari

Matkajutut Unkari »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0063328742980957|1708852983.216|1708852983.2096